Ķermeņa masāža
20.05 15:30-16:30
Izpārdots
Sastāvdaļas:
Pagatavošana:
Olas putojam ar cukuru līdz krēmīgai gaišai massai. Ieputojam kakao un kafiju. Pievienojam pienu, eļļu, abu veidu miltus un sodu, kas aplieta ar etiķi. Saputojam. Lejam formiņās. Nekad nelejam līdz malām pilnas formiņas, jo kēksi cepoties ceļas augšā un var pāriet pāri.
Cep aptuveni 180 grādu temperatūrā 20-30 minūtes.
Atdzesējam un izņemam no formiņām. Apkaisam ar pūdercukuru.
Kēksi ir ļoti maigi, tie nav sausi, līdz ar to neprasās tos dekorēt ar krēmu, bet gan pietiek izdaiļot ar pūdercukuru.
Prieks dzirdēt,jo mūsmājās visiem arī loti garšo tieši šie.
Šīs ir silikona formiņas,ļoti ērtas.Pirku Top veikalā.
AR papīra formiņām ir tā,ka ir receptes kuras labi der,bet ir kuras neder,ka kēksi nenak ārā no papīra formiņas,pielīp klāt.
jāpapēta uzmanīgāk virtuves lietu nodaļa, šīs izskatās ka ir silikona formiņas, es parasti izmantoju papīra formiņas, bet tās arī ir ērtas.
paldies par recepti, šo gan izmēģināšu.🌷😛