Katram vecākam būtu jāizlasa grāmata- 5 mīlestības valodas

Katram vecākam būtu jāizlasa grāmata- 5 mīlestības valodas

21. Jul 2017, 10:38 mamma27 mamma27

Man kā trīs bērnu mammai un arī skolotājai bieži nākas smelties informāciju kā labāk un pareizāk tikt galā ar bērniem. Vienmēr ļoti tuva ir bijusi psiholoģija. Tad nu ,ja ir iespēja apmeklēju lekcijas, kā arī lasu gŗāmatas par šo tēmu.

20170721103759-27553.jpg

Pavisam nesen biju kādā seminārā un uzzināju [ar grāmatu 5 mīlestības valodas. Mani ļoti ieinteresēja un nopirku šo grāmatu.  Grāmatu izlasīju divās dienās. Ļoti interesanta, pamācoša, daudz par ko lika aizdomāties. Galvenais ,ko no grāmatas uzzināju ir tas,ka katram no mums ir nepieciešams ,lai ar mums runā piecās mīlestības valodās-īpaši bērniem. Bet ,lai cik mēs ļit censtos runāt kādā no šīm piecām mīlestības valodām, tomēr katram cilvēkam ir viena-īpaša mīlestības valoda,kurā būtu jārunā mums vecākiem, mums kā sievām /vīriem,lai ģimē būtu saskaņa, lai bērni justu,ka mēs viņus no sirds mīlam.

Izlasot grāmatu ,mēģināju ar testa palīdzību noskaidrot ,kura ir mana lielā puikas mīlestības valoda- un man izdevās. Lai arī pirms tam jau nojautu, tests  apstiprināja, ka viņam patīk- saturīgi kopā pavadīts laiks. Un tinot filmu atpakaļ, pārdomājot pēdējos gadus,tiešām atceros,ka puika īpaši laimīgs, paklausīgs ir bijis tieši tad,kad mēs ,gan tētis ,gan es varam ar viņu pavadīt saturīgi kopā laiku. Protams viņam ir nepieciešams,lai mēs arī pārējās četrās viņam pievēršamies,tomēr šī viena ir visvairāk vajadzīga.

Izvērtējot visus notikumus,par meitu var secināt,ka viņai patīk pieskāriens. Tad nu arī šo turpmāk vairāk mēģināsim piepildīt. Mazajam čalim vēl par agru noteikt, tāpēc darbojamies visās. Bet arī vīram šobrīd esmu iespējams noteikusi,kura ir viņa mīlestības valoda,bet vēl ar testu jāparliecinās.

20170721103809-94662.jpg

Tad nu iesaku katram ,kam ir iespēja izlasīt šo grāmatu,jo tā tiešām atver acis un palīdz izprast daudzas situācijas tieši ar bērniem , skolēniem, pusaudžiem. 

mamma27 mamma27 21. Jul 2017, 11:42

Nākamā manā plauktā būs https://www.janisroze.lv/lv/gramatas/sadzive-izklaide-valasprieki/praktiska-psihologija/piecas-milestibas-valodas.html
Aktīvi meklēju,varbūt kāds pārdod!

mamma27 mamma27 21. Jul 2017, 11:40

Es grāmatu pārpirku ieliekot sludinājumu,bet var nopirkt grāmatnīcās-http://www.zvaigzne.lv/lv/gramatas/apraksts/12901🤓5_milestibas_valodas_berniem.html

Maaminja Diaana Maaminja Diaana 21. Jul 2017, 11:20

Esmu sapratusi, ka mani arī ļoti aizrauj un interesē psiholoģijas tēmas, tad nu būs jāizlasa šī grāmatiņa, paldies 😀

laurlapa laurlapa 21. Jul 2017, 11:10

Kurā grāmatnīcā grāmatu var nopirkt, cik maksā? Paldies, ka pastāstījāt par jauko grāmatu! 😀👍