Kas ir SkyDrive jeb mākoņpakalpojumi

06. Mar 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tu taču esi vismaz reizi dzīvē piedzīvojusi situāciju,ka informācija ir vajadzīga tieši tad, kad tā nav pieejama, piemēram, esi darbā, bet mājās palikuši svarīgi sagatavoti dokumenti. Vai esi aizbraukusi ciemos un vēlies parādīt ceļojuma bildes, bet datoru neesi paņēmusi līdzi...

SkyDrive ir bezmaksas tiešsaistes krātuve, kas jums nodrošina personisku bibliotēku, kurā varat augšupielādēt failus un piekļūt tiem no jebkuras savas ierīces. Lejupielādējot kādu no SkyDrive programmām, šajā bibliotēkā ērti var saglabāt savus dokumentus, fotoattēlus un citus failus, koplietot tos ar draugiem un pat sadarboties, strādājot ar saturu. 

Jūs varēsiet piekļūt fotoattēliem un failiem gandrīz no jebkuras vietas, kā arī saglabāt un ērti kopīgot šos failus. Varat arī izmēģināt SkyDrive jebkurā vietā, izmantojot SkyDrive mobilo programmu.

Jūsu fotogrāfijas, dokumenti un citi svarīgie faili ir pieejami jūsu tālrunī, planšetdatorā, personālajā datorā vai Mac. Jūsu faili un informācija nav ierobežota lietošanai vienā atsevišķā datorā vai ierīcē, jo jūs domājat plašāk.

Turklāt, ja izmantojat operētājsistēmu Windows 8 un esat pierakstījies Microsoftkontā, varat skatīt visas fotogrāfijas un failus, rediģēt un koplietot Officedokumentus vai kopīgot tos ar jebkuru lietotāju. Pie tam tādas opcijas kā fons, jūsu darbvirsma un iestatījumi klejo jums līdzi.

Izklausās lieliski, vai ne?

Noskaties video un uzzini,kas ir SkyDrive!

20130304103907-19727.jpg