Kad jābūt stiprai!

Kad jābūt stiprai!

25. Apr 2017, 12:25 Mar&Co Mar&Co

Pēc horoskopa esmu ZIVS- emocionāls, iztekts attiecību cilvēks. Jau diezgan agri sāku sapņot par savu princi, ar kuru kopā dibināt ģimeni. Pirmās 5 gadus ilgās attiecības nolēmu izbeigt, jo šķita, ka otrā puse mani apspiež, velk uz leju. Šķita, ka pieaugu krietni ātrāk. Tad nu sākās dzīves skrējiens- PATI VISU VARU!

Lai gan nereti šķiet, ka divatā ir vieglāk, tieši šajā periodā, kad sāku dzīvot viena, spēju paveikt to, ko nespēju būdama attiecībās. Par spīti grūtajam lēmumam, teicami aizstāvēju bakalaura darbu, ko spēju apvienot gan ar praksi, gan darbu. Tieši šajā laikā saņēmu darbā paaugstinājumu. Atradu dzīvokli renovētā mājā, ko pati arī spēju apmaksāt, kaut gan tai pat laikā paspēju arī sapucēties un ļaut vaļu ballītēm.Vēl šodien atceros to brīvības sajūta, kas izlaistiem matiem, kas plīvoja vējā, devos pie saviem draugiem. Tiiiik fantastiska sajūta, ka nevienam nav jāatskaitās, ka varu būt es pati, darīt, ko vēlos. Tas bija laiks, ko veltīt tikai un vienīgi sev. Pirmo reizi sāku apmeklēt sporta zāli, ļāvos skriešanas burvībai Mežaparkā. Un tad, ka biju izbaudījusi brīvības sajūtu, atnāca mans īstais vīrieties. Ilgi nebija jādomā, ka šis ir cilvēks ar kuru gribu veidot ģimeni.

Manuprāt, katrai sievietei jāpiedzīvo šāds periods, kas nebūt nav viegls, toties padara mūs spēcīgākas. Tas ir laiks, kad tā pa īstam varam apzināties savu vērtību.

20170425122535-91976.jpg

P.S.Tiekamies Mežaparkā, 7.maijā, mēs būsim ar Markuci:)