Kā piesaistīt finansiālu labklājību? Uzzini jau 15.augustā!

Kā piesaistīt finansiālu labklājību? Uzzini jau 15.augustā!

13. Aug 2013, 10:41 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai maz iespējams ar maģijas un mistērijas palīdzību piesaistīt sev vairāk naudas? Kādus trikus pildīt? Kādas krāsas apģērbā ģērbties? Ar kādām domām domāt par naudu?

Svarīgākais naudas piesaistīšanas pamatlikums – arī pašam ir jāstrādā (gan ar sevi, gan algotu darbu pildot), lai nauda atrastu ceļu tieši pie tevis. Bez maksas ir tikai siers peļu slazdā. Citādāk – par visu dzīvē jāmaksā. Arī par naudu savā maciņā.

Nākamais naudas piesaistīšanas likums – cieni savu naudas maku. Naudai patīk atrasties kārtībā. Salocītas naudas zīmes, iepirkumu čeki un citi nevajadzīgi nieki tikai atbaida naudu. Līdzīgi kā māju tīri reizi nedēļā, tā arī savam maciņam ievies regulāru tīrīšanas rituālu.

Kādas krāsas maciņu izvēlēties? Fen šui zinātne iesaka sarkanu maku, astroloģija – maku zemes krāsās. Kādu tu izvēlēsies, tas tomēr lai paliek tavā ziņā.

Tāpat atceries – naudai patīk, ka to skaita, apčubina un tērē. Turklāt nevis virtuālu naudu, norēķinoties ar karti, bet taustāmu. Ja vien iespējams – vienmēr mēģini norēķināties ar naudas zīmēm.

Krāsas

Lai piesaistītu naudu, vari ģērbties purpurzilā, spilgti zilā un tirkīza krāsās. Tās visas nes veiksmi un piesaista naudu. Dzeltenā un zilā palīdz saglabāt veselību un vairo naudas enerģiju, savukārt zilā, rozā un sarkanā aktualizē naudas enerģiju, vairojot izaugsmi un arī auglību. Šīs krāsas vari izmantot arī mājas un darba interjērā.

Augi

Visi tie augi, kas atrodas Jupitera aizbildniecībā, piesaista naudu. Kuri ir šie augi? Krustnagliņas, kanēlis, pupiņas, piparmētra.

Vai arī zivs zvīņas piesaista naudu? Ja tam tic, tad piesaista! Šis likums attiecas uz arī visiem citiem naudas piesaistīšanas paņēmieniem. Galvenais ir ticība. Ja neticēsi tam, ko dari, tad nauda var arī nevairoties.

Tāpat savās mājās vari stādīt naudas kociņus. Lai tie vēl efektīvāk piesaista naudu, stāsti to trešdienās, zaļā podiņā un poda apakšā paliec astoņas monētiņas ar ģērboni uz augšu. Ja nolem audzēt naudas kociņu, tad par to arī ļoti rūpējies.

Vēl daži ieteikumi

  • Ja izdod naudu, otram cilvēkam to nedod tieši rokās. Piemēram, iepērkoties veikalos,  izmanto speciālos trauciņus, nevis dod naudu tieši pārdevējai rokās. Līdz ar naudas izdošanu, tu atdod arī savu enerģiju. Diez vai to vēlies, vai ne?
  • Jauna mēness sākumā (pirmajā augoša mēness dienā) izmanto visus sev zināmos vizualizācijas un pozitīvās domāšanas paņēmienus, lai piesaistītu nākamajā mēnesī visu to, ko visvairāk vēlies. Bet mērķus formulē skaidri un uzraksti tās uz baltas papīra lapas.
  • Tāpat pirmajā mēness dienā var paņemt sudraba monētu un ap sevi apgrozīt trīs reizes. Arī tas piesaistīs naudu.
  • Augoša mēness laikā veic rituālus veiksmei un karjerai. Pilnmēness laikā – rituāli mīlestībai un kaislei.
  • Nauda pie tevis pieturēsies tikai tad, ja tev tā patiks un par to priecāsies. Jāpriecājas arī par naudas izdošanas procesu. Ja baidīsies no naudas, lamāsi valdību, likumus vai kā citādāk domāsi negatīvi par naudu, tā no tevis vairīsies.
  • Dari darbu, kas tev patīk. Arī tas piesaista naudu!

 

Vēlies uzzināt ko vairāk par naudas likumiem un enerģiju? Piesakies uz naudas semināru Sieviešu Klubā! Tiekamies jau ceturtdien 15.augustā! Lai pieteiktos semināram, spied šeit>>

Kādus rituālus tu veic, lai piesaistītu naudu?