Kļūsti par labāku mammu, izproti sevi! Tiekamies psiholoģes Diānas Zandes lekcijā!

Kļūsti par labāku mammu, izproti sevi! Tiekamies psiholoģes Diānas Zandes lekcijā!

21. Jan 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Katra no mums bērniņa ierašanos pasaulē sagaida kā lielu, skaistu notikumu, ko nereti atceramies visas dzīves garumā. Bet mūsu emociju pasaule mēdz būt svārstīga: te milzīgs prieks, te asaras un sajūta, ka esi vientuļa..

PIESAKIES LEKCIJAS APMEKLĒJUMAM ŠEIT>>

Nāc uz lekciju pie psiholoģes Diānas Zandes un gūsi atbildes uz dažādiem jautājumiem gan par to, kādi izaicinājumi sagaida tevi un bērniņa tēti, kad esat kļuvuši par vecākiem; gan arī par to, kā atpazīt savas izjūtas un saprast, vai tas, kas ar tevi notiek, ir dabiski.

Mācīsies izprast arī sievietes pēcdzemdību emocionālās izjūtas, un sapratīsi, ka esi ne tikai mamma, bet joprojām arī sieviete. Tāpat runāsim arī par to, ko iesākt ar savām izjūtām, kas ir visai pretrunīgas - te prieks, te bēdas un skumjas..

Un vēl mācīsimies kopīgi rast līdzsvaru starp bērna un vecāku vajadzībām.

„Vairums nodarbību ir orientētas uz bērniņu- kā kļūt par labiem vecākiem, kā kontrolēt bērna uzvedību, kā iemācīt šo vai to, bet kas tad viņam to visu iemāca? Tie ir vecāki. Ir ļoti maz informācijas par to, kā mēs kā vecāki varam palīdzēt paši sev,” par nodarbības nozīmīgumu stāsta psiholoģe Diāna Zande. „Šī ir tāda kā realitātes apzināšanās nodarbība, kur mēs atradīsim gan problēmas, kas var būt, gan risinājumus," tā Diāna.

Kur notiek?

Māmiņu Klubā, Vīlandes ielā 1-3, 1. stāvā, ieeja no Elizabetes ielas

Cik maksā?

€ 25

PIESAKIES LEKCIJAS APMEKLĒJUMAM ŠEIT>>