Jūlija blogeres, paldies jums!

Jūlija blogeres, paldies jums!

01. Aug 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jūlijā vasara ir pašā pilnbriedā, šovasar jo īpaši. Šķiet, šogad mēs tiekam lutināti ar sauli par visām iepriekšējo gadu neveiksmīgajām un vēsajām vasarām. Un būtu grēks par siltajām dienām sūdzēties, jo kad gan vēl, ja ne vasarā?

Siltās dienas vislabprātā pavadīt dabā pie ūdens, mielojoties ar dabas gardumiem un ļaujoties mirklim... vērojot bērnu rotaļas, ieklausoties putnu dziesmās un izmēģinot ko jaunu. Ko tieši, tas lai paliek katras pašas ziņā atbilstoši vēlmēm un drosmei... varbūt kāda no jums šovaras pirmo reizi izmēģinājusi nobraucienu ar laivām pa upi, nostājusies uz popularitāti iemantojušā SUP dēļa vai arī veltījusi laiku tikai sev, lasot kādu aizraujošu grāmatu. Neatkarīgi no tā, lai arī kas tas būtu, no sirds ceru, ka Tev šī vasara ir izdevusies fantastiska. Tieši tāda, lai ziemā, ar mīļajiem un tuvajiem pārrunājot vasarā piedzīvoto, Tev iemirdzētos acis un sejā uzplaiksnītu smaids.

Arī vasarā Māmiņu Klubs ir kopā ar jums, priecājoties par ikvienu blogeri, kura padalās ar mums savās domās, pārdzīvojumos un pieredzē. Tāpēc aicinām atskatīties uz blogeru iesūtītajiem stāstiem jūlijā.

Jūlija blogeru stāsti

Banija_lv

FejuFeja

Ievas_mamma

Mamm.mamm

Melānija- Superbēbīša mamma

SabinePru

ViKrEm mamma

Pateicībā par jūsu jūlija stāstiem, lūk, arī dāvanas!

Numies Med

līdzeklis intīmai higiēnai

20180724153212-81230.jpg

dāvanā tiek

FejuFeja;

Ievas_mamma;

Melānija- Superbēbīša mamma;

ViKrEm mamma

***

Bebble šampūnu matiem un ķermenim

20180724153708-48939.jpg

dāvinām

Banija_lv;

Mamm.mamm;

SabinePru

 

Gaidīsim arī jūsu atsauksmes par produktiem :)

Visas dāvanas jau gaida Māmiņu Kluba redakcijā. Tās jāizņem līdz š.g. 3.septembrim.

P.S. Lai kļūtu par jūlija blogeri, Tev mēneša ietvaros bija jāiesūta vismaz 4 stāsti, neskaitot pieteikumus konkursiem un produktu testus.