Jo vecāka sieviete, jo nopietnāk jāizturas pret savu sievietes veselību

Jo vecāka sieviete, jo nopietnāk jāizturas pret savu sievietes veselību

19. Sep 2013, 00:01 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Man ir 57 gadi, un man ir noslīdējusi dzemde. Tas ir ļoti nepatīkams defekts, ja runājam par sievietes intīmo dzīvi. Tas ir ne tikai briesmīgs diskomforts iekšpusē - spiediens uz urīnpūsli, taisno zarnu, bet tas rada arī ārēju diskomfortu, kas ierobežo darbības un pārvietošanos.

Man ļoti bieži gribas čurāt un nokārtoties pa lielam, maksts burtiski slīd ārā, protams, tas viss rada arī nepatīkamu aromātu, īpaši karstākā laikā. Skaidrs, ka tagad ir pienācis laiks vēl kārtīgāk rūpēties par savu intīmo higiēnu. Mazgājos bieži, tāpēc arī mazgāšanās līdzekli izvēlos uzmanīgi, lai tas nesausētu, tātad - tā sastāvā nedrīkst būt ziepes, tas nedrīkst izraisīt kairinājumu, un tam jātiek galā ar nepatīkamo aromātu.

Lactacyd Femina atbilst visām manām prasībām. Ļoti maiga, patīkama smarža, visu var rūpīgi, kārtīgi nomazgāt, pēc mazgāšanās ir patīkama, atvēsinoša, atsvaidzinoša sajūta.

Atceros, ka izvēloties šo līdzekli pirmoreiz, es nopietni aizdomājos par seksuālo attiecību atjaunošanu, jo esmu tīra, svaiga un man vairs nav kompleksu vīrieša priekšā, lai arī kādas negaidītas problēmas rastos manas problēmas dēļ.

Uzkatu - jo vecāka sieviete ir, jo rūpīgāk viņai jāizturas pret savu sievietes veselību. Un sākt vajag tieši ar laba intīmās higiēnas līdzekļa meklējumiem!

Gaļina

Lactacyd Femina emulsija

Maiga mazgāšanas emulsija (pH 5,2) Ikdienas intīmai higiēnai

20130915214738-53028.jpg
Lactacyd Femina emulsija ir maiga, hipoalerģiska, tās sastāvā nav ziepju un pH līmenis ir īpaši piemērots sievietes ikdienas higiēnai. Tā satur sievietes organismam piemērotu pienskābi, palīdz novērst diskomfortu maksts apvidū (iekaisumu, niezi). Gļotādai labvēlīgais krēmveida produkts attīra, aizsargā un garantē svaigu un patīkamu sajūtu visas dienas garumā.