Jelgavas māmiņu klubs uzsāk pavasara skaistuma maratonu

Jelgavas māmiņu klubs uzsāk pavasara skaistuma maratonu

22. Apr 2014, 08:19 Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK

Spodrības mēneša laikā Jelgavas Māmiņu klubs aicina pievienoties skaistuma maratonam, kura mērķis ir labdarības veicnāšana un veselīga dzīvesveida popularizēšana pilsētā. Profesionāla atbalsta komanda palīdzēs Jums ieviest savā ikdienā veselīga dzīvesveida pamatprincipus, kā arī atbrīvoties no liekā svara vai liekā apjoma.

Inga Baļe, idejas autore: „Vasarai tuvojoties arvien vairāk ieskatamies spogulī, vairāk pievēršam uzmanību savam ārējam izskatam un tam, cik mēs komfortabli jūtamies savā būtībā. Spodrības mēnesis ir ne vien Lielā talka, dabas sakopšana, mājas vai skapja tīrīšana, bet arī atbrīvošanās no visa liekā, atbrīvošanās no nevajadzīgā, tajā skaitā, organisma attīrīšana un iespējams atbrīvošanās no liekā svara. Atbrīvoties no liekajiem kilogramiem un centimetriem mums bieži traucē gribasspēka trūkums, sporta aktivitāšu trūkums, nepietiekamas zināšanas par veselīga uztura pamatprincipiem u.c. faktori. Tāpēc mēs ar darudzenēm nolēmām, ka tas jādara kopā un sacensības gars palīdzēs sasniegt labākus rezultātus.”

Vasarai un pludmales sezonai tuvojoties, svara samazināšanas tēma ir allaž aktuāla, tāpēc  Jelgavas māmiņu klubs aicina pievienoties svara samazināšanas maratonam, kas sāksies jau 14.aprīlī un turpināsies līdz 19.jūnijam, kad kopā novērtēsim iegūtos rezultātus. (Iespēja arī ilgāk , ja ir nepieciešamība)

Maratona dalībniekiem tiks piedāvāta iespēja veselīgi samazināt svaru profesionālas komandas uzraudzībā. Programmas ietvaros dalībniekiem būs iespēja saņmet uztura speciālista konsultācijas un apmeklēt sporta nodarbības. Papildus motivācijai akcijas noslēgumā katrs dalībnieks par katru zaudēto kg un cm ziedos 1 EUR labdarībai. Līdzekļi tiks nodoti Jelgavas sieviešu biedrībai „Zvaigzne”. Savukārt tā dāma, kas vistuvāk sasniedz sev vēlamo mērķi saņems skaistuma balviņu. Aicinām atcerēties, ka vislielākā Jūsu balva ir iegūtais jaunais spoguļattēļs un Jūsu labsajūta!

Pieteikšanās maratonam pie Jelgavas Māmiņu kluba vadītājas Ievas Cīrules pa tālruni 28356153 vai e-pastu: jelgavamk@jelgavamk.lv.

 

Maratona programma:

14.aprīlis pl.19:00 Zemgales NVO centrā (Lielā iela 15-2, Jelgava)

Maratona atklāšana, dalībnieku reģistrācija, tikšanās klātienē, mērīšana, svēršana, mērķu uzstādīšana, uztura speciālista konsultācija.

  • Tikšanās ar uztura speciālistu Olgu Maslovu (lekcija par veselīga uztura pamatprincipiem, praktiskā nodarbība veikalā, veselīgas maltītes pagatavošana reālā virtuvē, pēc izvēles – individuālas konsultācijas par samaksu).

 

Aprīlis – Jūnijs: Apļa treniņš trenažieru zālē  studijā „Veselības ģenerators” (tiek organizētas nodarbības   arī māmiņām ar mazajiem. Kamēr māmiņas  vingros  apļa treniņā trenažieru zālē, mazie darbosies lielajā  zālē)

Katru otro nedēļu: Svara kontrole klātienē vai interneta vidē. Pirmā svara kontrole 22.aprīlī plkst. 19:00

Plašāka informācija:

Jelgavas Māmiņu klubs

Ieva Cīrule - mob. tālr. 28356153, e-pasts: jelgavamk@jelgavamk.lv

http://www.jelgavamk.lv/


Tu noteikti vari piedalīties mēs Tevi gaidam!!!