No 1.jūnija atsākas Gua Sha masāža dabiskam sejas liftingam un grumbiņu izlīdzināšanai

No 1.jūnija atsākas Gua Sha masāža dabiskam sejas liftingam un grumbiņu izlīdzināšanai

29. May 2021, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Gua Sha ir tradicionāla Austrumāzijas prakse, kas tulkojumā no angļu valodas nozīmē “nokasīt sāpes prom”. Šī prakse ir pielāgota un piemērota visam ķermenim, sniedzot no enerģiski detoksicējošu efekta ķermenim līdz pat relaksējošam efektam sejai, kaklam, dekoltē zonai.

Māmiņu klubā Gua Sha masāža sejai!

Ārstnieciskos kristāla akmeņus maigi virza pa ādas virsmu, lai veicinātu limfas plūsmu, palielinātu asinsriti un izlīdzinātu  un piepaceltu ādu- tieši šādi īsumā var raksturot efektu, ko saņemsi Māmiņu Kluba sejas procedūrā!

5 iemesli, kāpēc izvēlēties Gua Sha masāžu Māmiņu Klubā

Stresa samazināšana

Lēnais masāžas temps, maigais pieskāriens dziļi relaksē, uzreiz aktivizējot mūsu parasimpātisko nervu sistēmu. Ikviens pēc procedūras jutīsies mierīgāks, apzinātāks un varēs vieglāk risināt ikdienišķos jautājumus vai šķēršļus. Izmantoj

Muskuļu tonusa atvieglošana

Mūsu sejā un kakla daļā bieži uzkrājas spriedze. Izmantojot Gua Sha akmeņu dziļo spiedienu, var atbrīvot muskuļu sasprindzinājumu, tādējādi ļaujot muskuļiem atbilstoši veikt savu darbu. Regulāri veicot Gua Sha masāžu, var pat atvieglot biežas galvassāpes, novērst grumbiņas sejā.

Detoksifikācija

Gua Sha var izmantot, lai attīrītu aizsprostojumus meridiānu kanālos, kas savieno mūsu orgānus. Gua Sha piešķir patiesi holistisku efektu ķermenim. Šī manuālā kustība stimulē mūsu limfātisko sistēmu, palīdzot mūsu orgāniem optimāli funkcionēt, izvadot toksīnus.

Novecošanās attālināšana

Regulāra masāžas veikšana var novērst novecošanās pazīmes, piemēram, ādas noslīdējumus, blāvu un nedzīvu ādu. Tā kā Gua Sha palīdz stimulēt asins cirkulāciju, pati tehnika oksidē un piegādā barības vielas ādas šūnām. Tā kā ādai tiek palielināta asiņu plūsma, tiek veicināts dzīvīgāks un jauneklīgāks izskats. 

Mirdzoša sejas āda

5. ĀDAS SKAIDROJUMS

Nav asins cirkulācija, nav mirdzuma! Gua Sha masāža veicina asinsriti un uzlabo limfātisko darbību, kā rezultātā iegūst dabiski mirdzošu sejas krāsu. Gua Sha ievadīs GMT Beauty ādas kopšanas līdzekļus dziļāk ādas slāņos, lai vēl vairāk palutinātu ādu. 

Kas būs Tavs speciālists?

Tavs masieris būs Recuro dibinātājs un sertificēts sejas masāžas speciālists Maksims Bogdanovs - meistars, kas speciālizējies novecošanās procesu novēršanā ne tikai izmantojot kosmētiskos līdzekļus, bet arī mehāniski modelējot sejas ovālu. Masāžas laikā kombinācijā ar senu Ķīnā radušos GUA - SHA metodi tiek izmantota Latvijā ražota ekskluzīvā GMT Beauty zīmola sejas komsētika. Masāžas ilgums līdz 45 minūtēm, tās laikā, izmantojot specifisku pieskārienu tehniku ar pusdārgakmeņiem, tiek būtiski atslābināti nospriegotie sejas muskuļi, tādējādi uzlabojot limfas atteci, ādas un zemādas vielmaiņu. Masāžas kursa laikā samazinās esošās grumbas, audos tiek stimulēta kolagēna produkcija un mazinās hiperpigmentācija.

Piesakies procedūrai šeit->>>