JAUNS projekts: Pagriez dzīvi par 180 grādiem!

JAUNS projekts: Pagriez dzīvi par 180 grādiem!

14. Nov 2022, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Nereti dzīvē nokļūstam situācijās, no kurām ceram drīzāk pamosties, ceram, ka ar mums tas nenotiek un bieži šīs situācijas izdzīvo tieši sievietes un tieši mammas. Situācijas ir dazādas -sāpīgi zaudējumi, smagas saslimšanas, šķiršanās, izdegšana darbā, vai ģimenē, vilšanās, dažāda veida atkarības un šie ir tikai daži no mūsu katras pagrieziena punktiem dzīvē.

Šie ir tikai daži iemesli tam, kas mūs maina gan iekšēji, gan ārēji, bet nereti baidāmies par tiem skaļi runāt, baidāmies, ka mūs nesapratīs, nosodīs, mēs šķitīsim vājas, nevarīgas un nepatstāvīgas, jo citām taču viss ir kārtībā, citas ir skaistas, laimīgas, veselas un viņu dzīve ir izdevusies,bet kā ir īstenībā un, vai mūsu skatu punkts sakrīt ar to, kā ir citām un, vai tiešām citām ir skaistāk un vieglāk? Nevienmēr realitāte saskan ar īstenību un ne vienmēr zem skaista smaida slēpjas laimīga sieviete, ne vienmēr zem brendiem slēpjas pārtikusi sieviete un ne vienmēr varoša un visu spējoša sieviete ir ar vislabāko veselību un ne vienmēr kāda sabiedībā zināma sieviete, vai sieviete lieliskā amatā jūtas lieliski tur, kur viņa ir un ar visu to, kas viņai tam nāk “bonusā”.

Tikai mēs baidāmies dalīties, lai arī tieši šie mūsu stāsti spēj būt kādam “gaisma tuneļa galā”, laužot stereotipus un iedomas. Iesaisties arī Tu, pievienojies, daloties ar savu stāstu, gan blogu veidā, gan iesūtot tos anonīmi. Jo zinām, ka mums katrai ir savs stāsts un katrai ir sava unikāla tēma. Iespējams, mums visām kopīgi izdosies iedvesmot citai citu, daloties ar saviem pagrieziena punktiem dzīvē, iespējams, arī kādai šo pasakot skaļi, kļūs vieglāk.

Šoreiz ar savu blogu publiski, 21 nedēļas garumā līdz pat Sieviešu dienai 8.martā dalīsies Zane,  katru nedēļu pastāstot par savām sajūtām, notikumiem, atziņām, kas piedzīvoti viņas pagrieziena punktā.

Piedalies projektā arī TU, iedrošinot mainīt dzīvi, iedrošināt runāt par problēmām, par kurām ikdienā nerunā!

Dalīties ar savu stāstu vari Māmiņu Kluba portāla komentāros, gan Facebook un Instagram.

Kā iesūtīt rakstu?

  • caur podziņu pie sava profila PIEVIENOT RAKSTU iesūti savu blogu
  • Izvēlies sadaļu Sievietēm un tagus Pagriez-dzīvi-par-180-grādiem
  • kad viss izdarīts, jāspiež vien SAGLABĀT, un stāstiņš ieceļos portālā!

Anonīmi savus stāstus vari sūtīt arī uz kristine@maminuklubs.lv. 

BALVAS

Balvu fondu papildināsim visā projekta laikā un varam pačukstēt, ka viena no galvenajām balvām būs Pranamat paklājiņš, lai grūtajos brīžos sevi vari palutināt. 

Lins

100% lins, krāsots ar drošām, hipoalerģiskām un sertificētām krāsām.

Kokosšķiedra

100% kokosšķiedra - dabiski izturīga pret putekļiem, pelējumu un nepatīkamiem aromātiem.

Kokvilna

100% dabiska kokvilna, iegūta ētiskā ceļā.

HIPS plastika

100% HIPS plastika, hipoalerģiska un otrreiz pārstrādājama, apstiprināta Eiropas Savienībā.