Jauns latviešu zīmols PENGUIN STORIES rada sienas plānotājus visai ģimenei

Jauns latviešu zīmols PENGUIN STORIES rada sienas plānotājus visai ģimenei

14. Mar 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mūsdienās ikdienas “skrējiens” reti kuram ir iedomājams bez darāmo darbu un notikumu plānošanas. Ja bērnu aizvešanu un izņemšanu no bērnu dārza vai darba dienas sākumu un īpaši beigas vēl var paturēt galvā, tad kā ar visiem pulciņiem, treniņiem, pierakstiem pie friziera, dakteriem, dzimšanas dienas ballītēm…vai to visu iespējams atcerēties bez piefiksēšanas?

Jauns latviešu zīmols PENGUIN STORIES rada gaumīgus organiskā stikla sienas plānotājus, kas apvieno funkcionalitāti un dizainu. 

Teiksiet, tagad taču plaši pieejami dažādi digitālie rīki. Jā, tomēr lielai daļai cilvēku ar roku rakstītais atmiņā paliek daudz spēcīgāk. Savukārt, atšķirībā no personālajiem plānotājiem, lielizmēra sienas plānotājs nav speciāli jāpaņem rokās un jāatšķir, lai redzētu savus plānus. Piestiprinot to vietā, kur regulāri tam jāpaiet garām vai arī tas vienkārši ir acu augstumā, ieplānoto aizmirst būs patiešām grūti.

Lielajā 70 x 100 cm sienas plānotājā vietas pietiek visu ģimenes locekļu pierakstiem. Šāda veida ģimenes laika plānošana rada organizētības sajūtu, māca laika plānošanu arī bērniem, kā arī veicina ģimenes saliedētību. 

Piekritīsiet taču, ka bērni jūtas īpaši nozīmīgi, ja viņiem ļauj piedalīties ģimenes brīvā laika plānošanā, jo vairāk, ja viņi var ieteikt vecākiem plānotājā ierakstīt Zoodārza apmeklējumu vai citu saistošu aktivitāti. Turklāt, vienuviet apkopots ģimenes laika plāns ļauj izvērtēt esošo laika izlietojumu un nākotnē, iespējams, to izmantot vēl efektīvāk un kvalitatīvāk.


Drīzumā PENGUIN STORIES piedāvājuma klāsts tiks papildināts ar diviem jauniem produktiem – mēneša un nedēļas sienas plānotājiem, kas piemēroti mazākām telpām, kā arī individuālai lietošanai. 

50x60 cm izmēra mēneša plānotājs ar vietu piezīmēm noderēs gan ģimenēm, gan vienpersonīgai plānošanai, savukārt, 30x60 cm izmēra nedēļas plānotājs ar darba dienām būs lielisks palīgs ikdienas organizēšanai skolēniem, biroja darbiniekiem un citiem darba rūķiem, kuriem būtiskākās aktivitātes notiek tieši darba dienās, atstājot brīvdienas spontāniem notikumiem.


PENGUIN STORIES idejas autore Egita Vītola par sevi saka, ka ir plānošanas fanāts, tomēr vienlaikus arī atgādina: “ Lai cik rūpīga būtu ikdienas plānošana, es noteikti iesaku reizi pa reizei atstāt plānotājā neaizpildītu dienu vai nedēļas nogali un ļauties spontāniem lēmumiem. Šad tad vajag baudīt dzīvi tā laiski un bez plāna – pamosties un doties kur acis rāda un sirds ved, iespējams, attopoties citā pilsētā un pat citā valstī.

Jebkurā gadījumā, viss, ko dari – ilgi izsapņots vai pēkšņs, veido stāstus, ko atcerēties, par ko pasmaidīt, ko ielikt atmiņu krātuvītē un…tie visi veido to lielo pasakaino Tavas dzīves stāstu. Lai šis stāsts piedzīvojumiem bagāts!”

Uz PENGUIN STORIES sienas plānotāja vislabāk izskatīsies uzraksti, kas veikti ar komplektā esošo tintes marķieri. Tas nožūstot neizsmērējas, tajā pašā laikā uzrakstus ir vienkārši notīrīt ar samitrinātu lupatiņu. Uzdruka veikta UV drukas tehnoloģijā no otras puses, līdz ar to tā nenodrūp un nenoberžas lietojot.

Gaumīgos PENGUIN STORIES sienas plānotājus iespējams iegādāties šeit: www.penguinstories.me
Facebook: https://www.facebook.com/penguinstories/
Instagram: https://www.instagram.com/penguin_stories