Izvēle intīmajai higiēnai- Lactacyd Pharma sensitive!

Izvēle intīmajai higiēnai- Lactacyd Pharma sensitive!

27. Feb 2014, 00:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kā zināms, intīmās zonas higiēna ir viena no svarīgākajām sievietes higiēnas sastāvdaļām. Kā par to rūpēties? Kas ir biežākie diskomforta iemesli? Un kā tavai sievišķīgajai veselībai var palīdzēt laktobaktēriju lizāts? 

Ikdienā maksts dabīgo aizsardzību nodrošina gļotādas slāņveida epitēlijs, ph līmenis (skāba vide), līdzsvars starp makstī dzīvojošajiem mikroorganismiem un vispārējais sievietes veselības stāvoklis.

Taču nereti sievietes maksts mikroflorā var izveidoties izmaiņas. Tās saistītas ne tikai ar iekšējiem (stress, kontracepcija, antibiotikas, hormonāli traucējumi), bet arī ar ārējiem faktoriem. Piemēram, agresīvu mazgāšanās līdzekļu lietošana, tamponi, pārāk pieguļoša un sintētiska veļa, kā arī jebkāda ķirurģiska iejaukšanās.

Nieze, dedzināšana, sausuma sajūta, izdalījumi ar nepatīkamu aromātu un sāpes dzimumakta laikā vai pēc tā ir biežākās sūdzības, kas saistītas ar maksts problēmām.

Lai savu sievišķīgo veselību pasargātu arī ikdienā, ir ļoti būtiski saudzīgi rūpēties par intīmo veselību. Kvalitatīvu intīmās kopšanas produktu lietošana ir pamatu pamats tavas veselības garantam.

20140211133549-86676.jpg

Ikviena meitene un sieviete vēlas pienācīgi rūpēties par savu intīmo higiēnu. Dažreiz tādas ierastas lietas kā parastās ziepes, menstruācijas, sporta aktivitātes, dzimumattiecības vai pat pieguļošs apģērbs var izjaukt Tavas vagīnas delikāto līdzsvaru.


Lactacyd Pharma ir īpaši intīmajai higiēnai izstrādātu produktu sortiments, kas satur dabīgas izcelsmes aktīvās sastāvdaļas, kas palīdzēs mazināt ikdienā radītās neērtības. Formulas pamatā ir dabīgā pienskābe ar pielāgotu pH līmeni, kas ļauj atgūt intīmās floras dabisko līdzsvaru un to maigi aizsargāt.

Lactacyd Pharma Sensitive intīmās ziepes jutīgas ādas kopšanai ir speciāli izstrādāts produkts bez smaržas un paredzēts maigai higiēnai, lai sniegtu maksimālu komfortu jutīgām un viegli kairinātām intīmajām zonām. Līdzeklis palīdz mazināt kairinājumu un aizsargā pret infekcijām.

• Piemērots ikdienas lietošanai
• Ginekoloģiski pārbaudīts
• Hipoalerģisks
• Klīniski pārbaudīts
• Efektīvs un maigs
• Nesatur spirtu