Izlozēta illy kafijas automāta laimētāja

Izlozēta illy kafijas automāta laimētāja

20. Jan 2020, 11:44 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Klubs visus kafijas mīļotājus aicināja piedalīties Facebook konkursā, dodot iespēju laimēt eleganto illy kafijas kapsulu automātu!

Esam izlozējuši konkursa uzvarētāju, kuras kafijas dzeršanas rituālu turpmāk papildinās jauns kafijas vārīšanas aparāts.

Es mīlu kafiju dāvināto

illy kafijas kapsulu automātu

IEGŪST

Lolita-Velga Krēbse

Apsveicam uzvarētāju!

Elegantā un minimālistiskā dizaina illy kafijas kapsulu automāts, kuru radījis arhitekts Piero Lissoni, ar vienu pieskārienu pogai pagatavos gan izcilu itāļu espresso, gan lielu melnu kafiju līdz pat 300 ml.

Kompakts, elegants, funkcionāls un viegli izmantojams. Ar Y3.2 Iperespresso vietas trūkums vairs nav problēma: tā mazais izmērs padara kafijas pagatavošanu piemērotu pat vismazākajās telpās. Vadības panelis ir intuitīvs, ērts un viegli lietojams. Tikai ievietojiet kādu no Iperespresso kapsulām un nospiediet gatavošanas pogu! Kafijas automāts pats noteiks izvēlētās kafijas daudzumu. Divi krūzīšu turētāji ļauj izmantot dažādu izmēru un augstumu tasītes atkarībā no izvēlētā kafijas veida. Pateicoties Iperespresso tehnoloģijai, kafija tiek nogādāta tieši kafijas tasītē, nenonākot saskarē ar automātu, tādējādi tīrīšana un uzturēšana ir maksimāli vienkārša. Kafijas automāts darbojas pēc Metodo Iperespresso sistēmas, kuru izgudroja kafijas automātu ražotājs illy.

Papildinot kafijas automātu ar piena putotāju, iespējams pagatavot arī tādus iemīļotus dzērienus kā Cappuccino un Latte. 

Kafijas automāts pieejams trīs krāsās - baltā, melnā, sarkanā -, lai tev būtu iespēja to pielāgot savam interjeram.

Darbojas uz illy iperespresso kafijas kapsulām.