Plāni mati un neveselīga galvas āda pēc dzemdībām? Meklējam māmiņu filmēšanai un testiem!

Plāni mati un neveselīga galvas āda pēc dzemdībām? Meklējam māmiņu filmēšanai un testiem!

10. Sep 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņām pēc dzemdībām un laktācijas laikā organismā samazinās estrogēna hormonu daudzums, kas ir "atbildīgs" par matiem, tādējādi mati var pastiprināti izkrist, var taukoties, var šķelties un lūzt matu gali...

Vai redzi līdzību ar Tevi, domājot par šo tēmu? Tad mēs meklējam tieši TEVI!

Māmiņu Klubs meklē māmiņu, kura:

- sastapusies un cīnās ar matu problēmām pēc dzemdībām;

- vēlētos palutināt sevi ar matu kopšanas procedūru 16.septembrī plkst.16:00 Katrīnas dambī 16;

- vēlēsies testēt Nioxin produktus matu kopšanai pēc dzemdībām;

- varēs piedalīties ONLINE TV tiešraidē 25.septembrī plkst.10:00 Māmiņu Klubā, lai dalītos pieredzē par uzlabojumiem matu veselībā!

Zini,ka izpildi visus šos četrus soļus? Piesakies filmēšanai un MINIprojektiņam, sūtot savu motivācijas vēstulīti, vārdu,lietotājvārdu Māmiņu Klubā, tālruņa numuru un foto uz kristine@maminuklubs.lv līdz 11.septembrim!

20130906123631-12819.jpg

Nioxin piedāvā personalizētu trīs pakāpju sistēmu, kas attīrīs un kops galvas ādu, nostiprinās matus pret lūšanu, un liks jebkuriem matiem izskatīties kuplākiem un izteiksmīgākiem tikai 4 nedēļu laikā! Reāls vizuālais efekts. Un šos produktus var lietot ikviens. Bieži vien cilvēkiem, kam nav nekādas matu problēmas, no dabas ir plānu matu struktūra – arī šeit der Nioxin. Mati kļūs vizuāli apjomīgāki un daudz patīkamāki taustei.

Nioxin nesola ataudzēt matus, bet gan palīdzēs Taviem matiem augt veselīgākiem un stiprākiem, vizuāli padarot tos kuplākus!