Izdegšana un darba apjoms! Katrai tà var būt!

Izdegšana un darba apjoms! Katrai tà var būt!

29. Jun 2022, 14:14 Sigita Paulina Sigita Paulina

Šodien jauns mēness, jauns redzējums un vērtējums. Pastrādā ar sevi, ja vēl neesi sācis  darīt ! ?

 

Pasaki  paldies par to,  kas Tev ir . 

Nedzen sevi stūri ar to, kas nevari  būt. Skaties uz dzīvi ar reālu , dzīvu skatienu. Dari to,kad Tev jādara. Baudi to, ko velies baudīt . Neaizliedz sev ! Bet nepārmet citiem. 

Milī tos, kas mīl Tevi . Neizdabā citiem un nepierādi . Tāpēc, ka viņiem to vajag ! Iemācies pateikt NĒ! 

Tev jādzīvo šī dzive tā, ka Tu esi to pelnījis . Tev nav jāpierāda savi  dzīves notikumi, kāpumi vai kritieni .  Ja vien pats to velies. 

Es gribu smaidīt es smaidu, es gribu raudāt es raudu . Es savas emocijas varu radīt sev un Tev . Un man nav kauns par to . Kauns ir tad, kad Tu neproti tas parādīt! Jo Tev noteikti liksies ka kāds par mani smejas . Lai smejas , lai runā. Vai Tev nav vienalga? Man ir, bet agrāk nebija . Tāpēc es priecājos, ka šo esmu pārvarējusi . Un arī Tev es iesaku .

Neesi toksisks sev un citiem! Barojies no pozitīva. Tā Tu strāda pie savas mentalas veselības, Tu stiprini savu garīgo , emocionālo pusi. Un fiziski Tu juties spēcīgāks. Kāpēc es rakstu šo postu ?Gadus atpakaļ es izdegu Ļoti izdegu . Bet baidījos runāt. Nepatika kritika, nemācēju izrunāt savas emocijas . Caur sportu un meditēšanu es atklāju jauno -ES!!! 

Uzkrāj savu enerģiju kam labam, pielieto to lietderīgi . ? Mudina pievērsties jaunām idejām, plānot jaunus projektus, noformulēt ieceres, likt pamatus visam, kam jāaug, jāattīstās un jāiet vairumā. 

Lai Tev speks un enerģija! 

Tev viss izdosies ?