Izbaudi ilgstošu svaiguma sajūtu ar The Body Sjop vasaras ķermeņa kopšanas kolekciju

Izbaudi ilgstošu svaiguma sajūtu ar The Body Sjop vasaras ķermeņa kopšanas kolekciju

02. Apr 2020, 09:46 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vasaras sezonā britu sievietes ķermeņa kopšanu ir atzinušas par vienu no svarīgākajiem skaistumkopšanas rituāliem*. Tāpēc The Body Shop ir radījis jauno ķermeņa kopšanas līniju un papildinājis vannas produktu kolekciju ar jaunumiem, lai atsvaidzinātu Tavu ikdienas ķermeņa kopšanas rutīnu gan tiešā, gan pārnestā nozīmē, un ļautu Tev izbaudīt patiesu atsvaidzinājumu vasaras karstākajos brīžos!*

Sajūti tūlītēju atspirdzinājumu, ilgstošu svaiguma sajūtu ar jaunajām dzirkstošajām un putojošajām kolekcijām, lai vari teikt atvadas ziemai un priekpilni sagaidīt vasaru!

JAUNĀ ATSVAIDZINOŠO GURĶU ĶERMEŅA KOPŠANAS LĪNIJA IEROBEŽOTĀ DAUDZUMĀ

Vai zināji, ka gurķis satur ap 96% ūdens? Iespaidīgi, vai ne? Pagatavoti no sulīgiem, dabīgi neglītas formas gurķiem, kas nav nonākuši veikalu plauktos. Šī līnijas produkti nodrošina tūlītēju atsvaidzinājumu uz ādas un smaržo neticami atsvaidzinoši.

ATSVAIDZINOŠO GURĶU ĶERMEŅA JOGURTS

Atdzesējies vasaras tveicē ar mitrinošo, atsvaidzinošo gurķu ķermeņa jogurtu. Tam pievienots Godīgas Tirdzniecības organiskais mandeļu piens, un tā vieglā, netaukainā tekstūra tūlītēji iesūcas, padarot ādu gludāku un nodrošinot tai 48 stundu mitrināšanu.

ATSVAIDZINOŠO GURĶU ĶERMEŅA SVIESTKRĒMS

Izsmalcinātas tekstūras atsvaidzinošo gurķu ķermeņa sviestkrēms tūlītēji atveldzē un padara ādu gludāku, nodrošinot tai intensīvu kopšanu un ilgstošu 48 stundu mitrināšanu. Tas satur Godīgas Tirdzniecības šī sviestu.

ATSVAIDZINOŠO GURĶU DUŠAS ŽELEJA

Bagātīgi putojošā atsvaidzinošo gurķu dušas želeja satur organisko cukuru.

ATSVAIDZINOŠO GURĶU ROKU KRĒMS

Atdzesē sakarsušās rokas un palutini čaklos pirkstiņus ar atsvaidzinošo gurķu roku krēmu, izbaudi tūlītēju svaiguma sajūtu un tā netaukaino tekstūru. Tas satur Godīgas Tirdzniecības šī sviestu.

JAUNĀ CITRONU ĶERMENA KOPŠANAS LĪNIJA IEROBEŽOTĀ DAUDZUMĀ

Sāc savu rītu ar The Body Shop atsvaidzinošo ķermeņa kopšanas līniju īpašam uzmundrinājumam visai dienai. Tā satur citronu ekstraktu no neglītas formas citroniem, kurus noraidījusi pārtikas industrija. Produktu dzīvespriecīgais un dzirkstošais aromāts uzbur īpašu svaiguma sajūtu. 

CITRONU ĶERMEŅA JOGURTS

Atsvaidzini vasaras saulē sakarsušo ādu ar atspirdzinošu, dzirkstoši svaiga aromāta citrona ķermeņa jogurtu. Tā sastāvu bagātina Godīgas Tirdzniecības mandeļu piens, un jogurta želejveida krēma tekstūra tūlītēji uzsūcas, nodrošinot ādai 48 stundu mitrināšanu.

CITRONU ĶERMEŅA SKRUBIS

Attīri un noskrubē savu skaisto ķermeni ar citrona skrubi. Bagātināts ar organisko cukuru, tas nogludinās ādu un atsvaidzinās vasaras tveicē.

CITRONU DUŠAS ŽELEJA

Citronu dušas želeja ar organisko cukuru sastāvā viegli saputojas, ļaujot ādai justies gurkstoši tīrai un atspirdzinātai ar dzirkstoši svaigu aromātu.

JAUNĀS VANNAS PUTAS

Izbaudi relaksējošu vannu ar The Body Shop jaunajām sulīgu augļu vannas putām. Gluži kā īstā smūtijā sasmalcināti vitamīniem un antioksidantiem bagāti augļi un dārzeņi, tāpēc šīs vannas putas palīdzēs mitrināt un barot ādu un sniegs tai komforta sajūtu..

Vienkārši atgriez krānu, ielej apmēram ceturtdaļu pudelītes vannā un kārtīgi saputo zem tekoša ūdens. Iegremdējies, atslābinies un izbaudi relaksāciju. Saputo to plaukstās un lieto kā dušas želeju. Sevis lutināšana nekad nav smaržojusi tik labi!

SALDO OGU VANNAS PUTAS

Šī vasarīgā sajūtu kokteiļa sastāvā ir melleņu un biešu ekstrakts, kā arī aukstās spiedes zemeņu sēklu eļļa, kas iegūta no ievārījuma ražošanas pārpalikumiem. 

MANGO VANNAS PUTAS

Šis atsvaidzinošais, sulīgais vannas smūtijs satur mango kauliņu eļļu, marakujas un burkānu ekstraktus.

BANĀNU VANNAS PUTAS

Atslābinies un izbaudi tropisko vannas smūtiju, pagatavotu no kokosriekstu eļļas, avokado eļļas un banānu biezeņa, kas iegūts no pārtikas industrijas izbrāķētiem banāniem. Šis aromāts ieskauj ķermeni bagātīgā saldmē. 

BUMBIERU VANNAS PUTAS

Iegremdējies dzirkstošā saldmē, kas pagatavota no pārtikas industrijas izbrāķētiem bumbieriem un sajaukta ar šalti nomierinošas Godīgas Tirdzniecības organiskās alvejas un kivi.

JAUNĀS VANNAS BUMBAS

Piepildi vannu ar dzirkstošiem burbuļiem no The Body Shop jaunās aromātisko vannas bumbu kolekcijas. Tās veidotas dažādu ikonisku dzīvnieku formā no dažādām pasaules malām. Atsvaidzinoši aromāti, bagātīgas krāsas ir tā vērtas, lai izmēģinātu.

BRITU ROZES VANNAS BUMBA

Veidota Eiropas sarkanās lapsa formā ar atsvaidzinošu rožlapiņu aromātu.

KOKOSRIEKSTU VANNAS BUMBA

Veidota Austrālijas jūras bruņrupuča formā ar eksotisku kokosriekstu aromātu.

ZEMEŅU VANNAS BUMBA

Veidota Amerikas sarkanas vāveres formā ar izteikti saldu zemeņu aromātu.

MANGO VANNAS BUMBA

Veidota Āfrikas ziloņa formā ar atsvaidzinošu sulīga mango aromātu.

*Avots: https://cdn1.statista.com/statistics/728579/important-womens-summer-beauty-products-united-kingdom-uk/.

c