Izaicinājums- Aprīlī vismaz 100km kopā ar Fitlap.lv

Izaicinājums- Aprīlī vismaz 100km kopā ar Fitlap.lv

04. Apr 2019, 23:28 Melānija Melānija

 Pirms kāda laika pievienojos lieliskai uztura programmai- Fitlap.lv  Precīzi nedēļu un dažas dienas atvēlu vairāk laika sev un savam uzturam.
Cītīgi sekoju līdzi katram ierakstam, receptei un treniņu programmai.  Pievienojos arī facebook.lv grupiņai kurā lasu, smeļos idejas gardākām maltītēm un komunicēju arī ar citām lieliskām dāmām. Lai gan ar treniņiem iet grūtāk, es tomēr cenšos pievarēt iesācēju programmu un izkustēties mājas apstākļos uz paklājiņa. Talkā ņemot visu kas pa rokai. 

Lai cik smieklīgi neliktos, bet staipos, pumpējos, vingroju un daru visu citu kopā ar dēlu. Viņam tas ir kā negaidīts un jautrs pasākums kurā ieguvēji esam mēs abi. Dēls smaidīgs, laimīgs un izsmējies, bet mammai papildus slodze. Jo malā stāvēt nevar. Ir jākāpj mammītei uz muguras, jāpalīdz piepumpēties, pastaipīties un pasēdēt uz vēdera. Ja vajag taisīt izklupiena solīšus, tad nenormāli forši ir līst cauri un paķircināt to mammu. Jātaisa kārtīgi, nav ko slinkot. ''Līdz galam''- zemāk, zemāk, zemāk.  
Esmu sapratusi, ka vingrot  mājas apstākļos nemaz nav tik grūti. Līdz šim tas likās pilnīgi neiespējami. Bērns, māja un mājas darbi. Atpūtu arī gribās, bet to visu var paspēt arī pēc tam. Atvēlēt 25 minūtes dienā nav nemaz tik sarežģīti. Un Tev ir viss nepieciešamais lai izkustinātu ne tikai ķermeni, bet arī prātu. Pluss visam pa vidu uzjautrini bērnu, smejies kopā ar viņu un padari dienu krāsaināku.

Fitlap.lv mājaslapā pieejami dažādākie  video padomi, uztura programma, treniņa programma un ideālas receptes tavām garšas kārpiņām un baudai. Blogs, atsauksmes un mērķis kurā Tu atzīmē savu pašreizējo svaru un vēlamo.
Mājas lapa tavai ikdienai un krāsainākai dzīvei. Tiecies uz to!

Pieņēmu izaicinājumu: #Aprīlīvismaz100kmkopāarFitlap.lv Vēl viens lielisks veids, kā atgūt formu, pastaipīties, izstaigāties un baudīt skaisto pavasari kopā ar visu ģimeni. 

Man neko citu nevajag: ''Tikai palaidiet pie jūras"!

Man šķiet, ka man lieliski izdodas!