Uzzini savu individuālo numeroloģisko prognozi 2017. gadam 21.decembra seminārā!

Uzzini savu individuālo numeroloģisko prognozi 2017. gadam 21.decembra seminārā!

19. Dec 2016, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai zināji, ka mums katram ir savi personīgie cipari, kas katru gadu, mainoties gada skaitlim, arī mainās? Personīgie cipari palīdz pievērst uzmanību tam, ko savā dzīvē vajadzētu mainīt un ko vairāk attīstīt, lai justos harmoniski un apmierināti ar savu dzīvi. Numeroloģija var palīdzēt katram saprast savu personības būtību, noskaidrot, caur kādu skatienu prizmu uztvere redz pasauli un kādēļ tieši šobrīd ir tādi pārbaudījumi un ne citādāki.

PIESAKIES SEMINĀRAM ŠEIT ->>>

Ir atnākusi gadu mija. Mainās gada skaitlis. Kādas pārmaiņas tas atnesīs? To mēs varam uzzināt izmantojot numeroloģiju, zinātni, kas vienkāršā veidā palīdz mums plānot gada notikumus.

Katrs cilvēks dzīves laikā vairākkārt izdzīvo numeroloģiskā cikla 9 gadus. Katra gada cipars atver konkrētas enerģijas dotā gada mērķiem. Lai personība varētu daudz efektīvāk izmantot šīs enerģijas savā dzīvē, katram no mums ir jāzina, kura no jomām ir galvenā esošajā gadā.

Numeroloģiskais deviņu gadu cikls sniedz iespēju ikvienam no mums novērtēt, uz vēlams tiekties konkrētajā  gadā, kad ieteicams piebremzēt, kad ieplānot darba maiņu vai tieši otrādi- nodoties atpūtai. Kā uzsver numeroloģe Aija Stabiņa, šis gada skaitlis ir kā ceļa zīme, kas atklāj aizraujošākos vai krasākos dzīves pagriezienus.

Numeroloģijas semināru pasniegs profesionāla, sertificēta numeroloģe Aija Stabiņa

20160405121830-49031.jpg

Aija Stabiņa - sertificēta numeroloģe, viena no "Latvijas Numerologu biedrības" (LNB) dibinātājām. Vada LNB, citu sadarbības partneru un pašas organizētos kursus un seminārus. Praktizējoša numeroloģe kopš 2008. gada. Konsultācijās izmato arī astroloģiju, kuru ir apguvusi patstāvīgi. 2009. gadā beigusi taroloģijas kursus. Visas šīs zinātnes ir cieši saistītas, papildina viena otru un sniedz dziļāku un plašāku redzējumu.

Akadēmiskā izglītība: sociālo zinātņu bakalaurs vadības zinātnē, LU 2009. gadā. Iegūtā izglītība palīdz sniegt konsultācijas uzņēmumiem, piemēram, personāla vadībā, motivācijā, mērķu uzstādīšanā un sasniegšanā.

21.decembra seminārā "Individuāla numeroloģiskā prognoze 2017. gadam" apgūsim sekojošas tēmas:

- Dzīves ceļa cipara noteikšana;

- Numeroloģiskā cikla aprēķins un uzbūve;

- Katra cikla gada enerģijas noteikšana;

- Cikla enerģiju koriģēšana (kā novērst, mazināt negatīvās enerģijas).

Katram dalībniekam tiks individuāli aprēķināta un izdalīta  unikāla tabula, kurā jūs redzēsiet katra cikla gada aktuālo tēmu un instrumentus aktuālo mērķu sasniegšanai. Piemēram, šogad investēšu biznesā, kuru attīstīt man palīdzēs plaša reklāma, ar ģimenes veidošanu nodarbošos nākamajā gadā, jo tad ceļojuma laikā es atradīšu savu otro pusīti.

Iegūtās zināšanas jūs varēsiet izmantot ilglaicīgi - visa mūža garumā. Gan sava numeroloģiskā gadu cikla aprēķināšanā, gan varēsiet to aprēķināt citiem cilvēkiem.

Numeroloģijas zinātne palīdzēs labāk iepazīt ne tikai pašām sevi, bet arī mīļoto, bērnus un citus tuviniekus!

Kad notiek?

21. decembrī plkst. 14.00-17.00

Kur notiek?

Māmiņu Klubā, Vīlandes ielā 1-2, 1. stāvs, ieeja no Elizabetes ielas

Cik maksā?

€ 15


PIESAKIES SEMINĀRAM ŠEIT ->>>