Ejot pretim veselībai un mācot to arī bērniem

Ejot pretim veselībai un mācot to arī bērniem

05. Dec 2017, 12:06 ViKrEm mamma ViKrEm mamma

Mūsdienās tiešām ir ļoti grūti būt veseliem un piekopt veselīgu dzīves veidu, ja ikdiena ir ļoti darbīga. Ar trim bērniem reti kad mēdz būt brīva stundiņa sev, ar trim bērniem vienmēr mājās būs, ko darīt un darba dienās laiks ir saplānots pa minūtēm. Kā jau teicu, veselīgam dzīvesveidam sāku pievērsties nopietnāk gan dēļ manas onkoloģiskās saslimšanas, gan dēļ dēla diagnozes vitiligo, gan arī dēļ vidējās meitas liekā svara. Jo līdz šim uzskatīju, ka dzīvojam veselīgi - nēēdam bieži ātrās ēdināšanas restorānos, nēēdam bieži čipšus, nedzeram katru dienu gāzētos dzērienus, taču nav arī ta, ka tie pilnībā izslēgti no mūsu ēdienkartes. Gadās, bet tiešām ļoti reti.

Esmu saņēmusi atkārtotu balansa testu no klīnikas Oslo un rezultāts ir vairāk, nekā pārsteidzošs. Protams, dzerot šo balansa eļļu, kā arī dabīgās baktērijas rezultāts ir acīmredzams man pašai, taču nedomāju, ka rezultāti būs tik labi. Ja jūlijā mans balanss Omega6/Omega3 bija 8,7:1 un šūnu caurlaidība 12, tad šobrīd mans balanss ir 2,7:1 un šūnu caurlaidība 5,5. Ideālā variantā balansam ir jābūt 1:1, bet šūnu caurlaidībai zem 4.  Šādi es sakārtoju organismu ar Omega taukskābēm, kuru mums organismā ir daudz un katra atbild par savu funkciju organisma lielajā mehānismā un, ja ir ilgtermiņa disbalanss, kādā brīdī organisms "nobrūk", kā tas notika ar mani, kad diagnosticēja melanomu un, kā tas notika ar lielo puiku, kuram ir vitiligo. 

Kādas izmaiņas man ir kopš sāku balansēt Omega taukskābes?

  • Samazinājās svars pa 6kg, vairāk gan man nav izdevies, taču esmu apņēmusies sākt sportot, jo nu man ir enerģija to darīt
  • Veģetatīvās distonijas lēkmes man nav bijušas pēdējo 4 mēnešu laikā
  • Nav nogurums un no rītiem mostos bez problēmām
  • Nav bijušas migrēnas lēkmes
  • Nav sāpējusi mugura un locītavas
  • Standart asins analīzes un imunogramma beidzot pa 5 gadiem ir normā
  • Mēnešreizes pēdējo 3 gadu laikā beidzot ir regulāras, nesāpīgas un asiņošana nav milzīga
  • Pirms mēnešreizēm nemetas pumpas un puni
  • Mati un nagi aug ļoti ātri, vēl nekad nekas tāds nav bijis
  • Henna uzacīm gan vairs neturas, jo ādai ir izveidojusies aizsarg kārtiņa
  • Āda nav sausa
  • Ir samazināta vēlme pēc saldumiem, biežāk ģimenei gatavoju dārzeņus gan sautējuma, gan zupu veidā, jo organisms vienkārši to "prasa" vairāk, nekā iepriekš
  • Esmu mazāk stresaina un mazāk "uzvilkta"

Arī iepriekš esmu lietojusi Omega3 zivju eļļas, taču to efektu neizjutu, līdz ar to vēlāk šo produktu lietošanu atmetu. 

Protams, nav tā, ka es neslimotu pilnībā un man nekas nepiemestos, šajā laikā esmu izslimojusi vīrusu, ar to tiku galā 3 dienās, šajā laikā man ir uzmetušās arī herpes, kuras brīnumainā kārtā "nesuloja" un ļoti ātri sadzija.

Esmu ļoti ganarīta, ka uzsāku šo veselības veicināšanas "kūri", es lietoju noteikto devu un nedaudz vairāk, jo apzinājos, cik milzīgs disbalanss man ir, kā arī to, ka ne vienmēr darba dienā spēju sev nodrošināt pilvērtīgas pusdienas. Iepriekš neko nezināju par "šūnu caurlaidību", taču tas ir ļoti nozīmīgi, ir nozīmīgi tas, cik ļoti mūsu organisms spēj ņemt pretim visu labo, ko mēs tam dodam, vai mūsu šūnas nav "sabojātas", taču šī lietiņa šūnas atjauno un padara caurlaidīgākas.

Tikai tagad apzinos, ka ļoti svarīgi ir palasīt zāļu un uztura bagātinātāju sastāvu. Teikšu godīgi, pēdējo četru mēnešu laikā aptiekā esmu nopirkusi mazajai meitiņai tikai plāksterīšus pret iesnām. Liekas, ka visai ģiemenei šie Omega balansa produkti nav lēts prieks, bet, ja parēķina, cik tērētu dažādiem vitamīniem, citām zivju eļļām, klepus sīrupiem, saaukstēšanās zālēm... Sanāktu dārgāk, bet mēs tiekam galā ar šiem produktiem un papildus sevi stiprinām ar dabīgi veidotām zālēm no dzērvenēm, medus, sīpoliem, rutka, alvejas.

P.S pēdējais man novērojums uz mazākās meitiņas, viņai mēs dodam šīs pašas firmas eļļu, kura šķīst ūdenī un ir ar mentola garšu, Emīlijai "nokrita" papiloma, kura auga arvien lielāka uz lūpas, kā arī pēkšņi pazuda kārpa, kura bija uzmetusies uz pēdiņas. 

Mana draudzene, kura pašlaik ir 13.grūtniecības nedēļā arī ir pamanījusi manāmus uzlabojumus, par tiem pastāstīšu nākamajās reizēs, jo Omega balanss arī ir ļoti nepieciešams gaidāmajam mazulītim, par to arī esmu saglabājusi savā datorā tik daudz pētījumu, lai par tiem pastāstītu savām draudzenēm, kuras gaida mazuļus, vai plāno grūtniecību un jaunajām mammītēm, kuras nāk pie mums ciemos uz mūsu ģimenes veikaliņu. Jo ļoti vēlētos apkārtējos pasargāt no tādām saslimšanām, kuras ir skārušas mūsu ģimeni.

 

Tas viss, protams, nenotiek vienas dienas laikā, bet, ja lieto noteiktās devās un neekonomē, tas reāli strādā.

Ja ieinteresēju un arī Jūs vēlaties būt veselas, dodiet ziņu zane@vikrem.lv, pastāstīšu par to vēl sīkāk

20171205115106-33679.jpg

20171205115431-60926.jpg20171205115513-51636.jpg