Apgūsti ŠOVAKAR Emocionālās Brīvības Tehniku: vēl ir brīvas vietiņas

Apgūsti ŠOVAKAR Emocionālās Brīvības Tehniku: vēl ir brīvas vietiņas

26. Feb 2013, 11:13 Sieviešu Klubs Sieviešu Klubs
ŠODIEN Sieviešu Klubs piedāvā ekskluzīvu iespēju - satikt diplomētu hipnoterapeite, Reiki un Integrētās enerģijas, kā arī daudzu citu metodiku terapeiti un skolotāju Kristīni Nagornaju. Sieviešu Kluba mājīgajās telpās notiks vairāki semināri un kā pirmo Kristīne piedāvā apgūt akupunktūras un modernās psiholoģijas apvienojumu jeb Emocionālās Brīvības tehniku.
  

Nedaudz no vēstures...

Harijs Greigs - metodes izstrādātājs, izstrādāja šo metodi 1990. gadu beigās. Viņš pats personīgi bija pārliecinājies par metodes apbrīnojamo spēku, kad kopā ar kolēģi tika uzaicināts uz Veterānu administrāciju Losandželosā palīdzēt Vjetnamas kara veterāniem tikt galā ar pēctraumatiskā stresa sindromu, kas izpaudās kā nenormālas bailes, mokošas atmiņas par asiņainiem notikumiem, nespēja gulēt, panikas lēkmes, svīšana, nekontrolējama raudāšana un daudzas citas emocionālas problēmas, kuras burtiski neļāva daudziem no veterāniem dzīvot. Daži veterāni apmeklēja psihoterapiju  jau 20 gadus, un sasniedza tikai nelielus uzlabojumus. 
Kad Harijs Greigs iepazīstināja veterānus ar Emocionālās Brīvības Tehniku, lielākā daļa neticēja, ka kaut kas tāds varētu strādāt. Bet viņi vēlējās pamēģināt. Liels bija visu iesaistīto pārsteigums, ka jau pēc dažām procedūrām galvenās problēmas bija pazudušas. Šī tehnika tika iemācīta veterāniem un viņi turpināja to taisīt līdz pāris dienu laikā pazuda visas uzskaitītās problēmas, kā arī uzlabojās daudzas citas veselības problēmas un vispārējais stāvoklis. Tas bija brīnums.
Pēc metodes izstrādāšanas, tā burtiski pārņēma pasauli, ar to strādāja tūkstošiem terapeitu un miljoniem cilvēku tikai un vienīgi viena iemesla dēļ – tehnika strādā, un daudzi rezultāti ir tūlītēji.

Par pašu semināru

Tehnika ir ļoti vienkārša. Pēc semināra, tā apmeklētāji būs iemācījušies visu procedūru un varēs to pielietot gan uz sevis, gan citiem. Procedūras laikā nav jāatklāj savas emocijas, nav par tām jāstāsta, ja to nevēlas. Procedūras laikā cilvēks koncentrējas uz problēmu un izmanto vieglus piesitienus ādas biolģiski aktīvajiem punktiem. Tas arī viss. Tik vienkārši. Semināra apmeklētāji arī uzzinās caur piemēriem kā rodas emocionāli bloki un kā tādus nepieļaut. Iemācīsies kā atrisināt emocionālas problēmas, kuras jau nomoka gadiem. Daudzi procedūras laikā saprot īsto problēmas cēloni, kuru uzreiz atrisina.
Turklāt seminārā vecāki varēs iepazīties arī ar Emocionālās Brīvības Tehniku bērniem un zīdaiņiem, kas ļaus tikt galā ar dažādām problēmām sākot no zīdainīša kolikām, bērna sliktiem sapņiem, satraukumu par jauna bēbīša ienākšanu ģimenē, dusmām, aizvainojumu, un iespējams, arī dažādām veselības problēmām, kā arī daudz ko citu.

Lai iemācītos šo brīnumaino metodi un atgūtu enerģiju un dzīvesprieku, piesakies semināram, kas notiks jau 26. februārī.

Nenokavē, jo vietu skaits ir ierobežots!

Eksperts

Kristīne Nagornaja

diplomēta hipnoterapeite, reiki un integrētās enerģijas terapeite un skolotāja
Kristīne Nagornaja Vecāku skolā