Iepazīstieties! Fotogrāfe Ļubova Dončak!

Iepazīstieties! Fotogrāfe Ļubova Dončak!

07. Jul 2021, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Es esmu fotogrāfe Ļubova. Visu savu brīvo laiku veltu fotografēšanai, saviem bērniem un ceļojumiem, tiesa, pēdējais šobrīd palicis otrā plānā.

Pirms sešiem gadiem tolaik mūsu vēl mazā ģimene – es, mans vīrs un dēls – pārcēlāmies uz Rīgu, kas bija kā sava veida ceļojums, kas pavēra iespēju kļūt atvērtākai jaunām zināšanām. Tā kā Rīgu savā sirdī dēvēju par radošu pilsētu, šeit spontāni kļuvu par skaistu fotogrāfiju radītāju. Pabeidzu foršos portret.lv kursus, piedalījos meistarklasēs pie Nastjas Okolot un Annas Tarabrinas...

Mana dzīve ir pilnībā mainījusies. No grāmatvedes, par kuru strādāju savā dzimtenē, es kļuvu par fotogrāfi romantikas, ceļojumu un kino pilsētā.

Man patīk ar fotokameru rokās apmaldīties vecpilsētas šaurajās ielās (lai gan ne vienmēr es spēju atrast izeju), dažreiz vietas iesaka paši klienti vai pat ziņkārīgie tūristi. Nonākot šādā fotoavantūrā, vari pārdomāt fotogrāfijas ninanses.

Ir klienti, kuri paši parāda un pastāsta, ko vēlas redzēt fotopastaigas rezultātā. Tas iedvesmo, paceļ un rada lielisku rezultātu, par kuru priecīgas ir abas puses, jo iegūstam burvīgas fotogrāfijas paliekošām atmiņām.

Man patīk fotopastaigas dabā un gan jūras krastu. Tas ir ļoti relaksējoši. Tas ir piemērots tiem, kuri ir noguruši no pilsētas un tās burzmas, vēlas atpūsties, iegūt enerģiju un mieru, ko sniedz jūra un mežs.

Es viegli tveru gan dzīvi, gan fotogrāfiju, jo tā man ir kā sava veida atpūta, izklaide un reizē arī relaksācija. Arī pašus cilvēkus es cenšos notvert šādā dvēseles stāvoklī, netiecoties pēc slavas. Es vienkārši redzu cilvēkus skaistus, jo, patiesi, katrs no mums ir skaists savā veidā. Es sniedzu cilvēkiem rezultātu, kas viņus padara laimīgākus.

Liela ģimene, mīļotie, mamma un meita, topošās māmiņas vai jaundzimušā fotosesija, dzīvesstila, biznesa vai portreta fotogrāfijas – tas ir par mani.

Es būšu priecīga jūs satikt! Rakstiet, zvaniet un mēs kopīgi radīsim ideju skaistai fotopastaigai. Mēs atpūtīsimies, uzlādēsimies un iegūsim lieliskas atmiņas fotogrāfijās.

Ar mani var sazināties:

Facebook Liubov Donchak Photography

Instagram liubov_donchak_photo

Interneta mājas lapa: donchfoto.com

Tārunis: +37125707867

E-pasts: donchakgaz@gmail.com