Iepazīsti un sadraudzējies ar saviem eņģeļiem: brīvas vietas semināram šovakar!

Iepazīsti un sadraudzējies ar saviem eņģeļiem: brīvas vietas semināram šovakar!

20. Aug 2013, 00:40 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Daudzi cilvēki noteikti ir dzirdējuši par enģeļiem. Tie bieži tiek pieminēti Bībelē kā Dieva tiešie palīgi cilvēkiem. Enģeļi ir skaistas gaismas būtnes, vēstneši no Dieva, un ir gatavi un vēlas mums palīdzēt visos iespējamos veidos. Taču tikai retais zina, ka šie Dieva palīgi mūsdienās galvenokārt ir "bezdarbnieki". Bezdarbnieki tiešā vārda nozīmē, jo cilvēki viņu palīdzību neizmanto.

PIESAKIES SEMINĀRAM ŠEIT!

Katram cilvēkam ir dota izvēles brīvība, un tāda tā ir arī attiecībā uz enģeļiem - viņi var iejaukties bez aicinājuma tikai ekstremālās situācijās, bet normālā ikdienas dzīvē viņi palīdzēt nedrīkst, jo cilvēka izvēle, galvenokārt neapzināti, ir cīnīties vienam. Tas ir paradoksāli un skumji, jo viss, kas ir vajadzīgs, lai enģeļi palīdzētu ir tikai palūgt.

Palūdzot palīdzību, tiek izdarīta izvēle pieņemt palīdzību un tad, pamazām sāk notikt brīnumainas lietas. Tieši ar to šis seminārs ir tik īpašs. Pēc tā apmeklējuma Tava dzīve mainīsies. Tas ļaus Tev izbaudīt savu saikni ar eņģeļiem un uzzināt apbrīnojamus veidus, kā viņi var palīdzēt Tavā dzīvē. Galvenais uzsvars šinī seminārā tiek likts uz Tava potenciālā paplašināšanu - Tu iemācīsies strādāt ar enģeļiem, lai izveidotu dzīvi, kas ir mīlestības, prieka, miera un harmonijas pilna.

Ko Tu apgūsi un uzināsi šajā seminārā:

  • Enerģija šajos semināros vienmēr ir relaksējoša un pacilājoša, jo enģeļi Tevi ieskaus gaismas un prieka enerģijā
  • Tu uzzināsi, kas ir enģeļi un kas ir erceģeļi
  • Tu iemācīsies sazināties ar saviem sargenģeļiem un paplašināsi savu intuīciju
  • Tu saņemsi relaksējošu, attīrošu meditāciju, kuras laikā ar Tevi strādās Ercenģeļi
  • Tava aura tiks attīrīta un čakras sabalansētas
  • Tu atbrīvosies no dažādām toksiskām enerģētiskām saitēm, kuras Tev traucē pilnībā izbaudīt dzīvi
  • Tu jutīsies atjaunota un piepildīta ar enģeļu mīlestību un gaismu


Cilvēki šajos semināros saņem dziedināšanu, norādījumus un iedvesmu, un eņģeļi mīloši viņiem palīdz pārvarēt visus izaicinājumus, parādot, kāds būtu pats labākais nākamais solis.

Daudzi cilvēki sākotnēji ir skeptiski noskaņoti pret enģeļiem, taču pēc semināra apmeklēšanas viņu domas mainās un viņi izjūt lielu pateicību par to, ka enģeļi kļuvuši par viņu ikdienas sabiedrotajiem.

Semināru vadīs diplomēta hipnoterapeite, Reiki un Integrētās enerģijas, kā arī daudzu citu metodiku terapeite un skolotāja Kristīne Nagornaja

 

20130105232841-91932.jpg



Kad notiek?

20. augustā no plkst. 18.00 līdz 21.00

Kur notiek?

Māmiņu kluba mājīgajās telpās Vīlandes ielā 1, 5. stāvā, ieeja no Elizabetes ielas

Cik maksā?

Ls 15

 

Piesakies!

Vietu skaits ierobežots!

PIESAKIES SEMINĀRAM ŠEIT!