Iemēģināt roku lokšaušanā vai nažu mešanā?

Iemēģināt roku lokšaušanā vai nažu mešanā?

08. Sep 2020, 21:58 lauvinja lauvinja

Reizēm gribas kādas vēl nebijušas izklaides, īpaši tīņiem. Vienam mūsu ģimenes tīnim bija vēlme iemēģināt nažu mešanu. Varētu domāt – kas tur liels – ņem nazi un met, bet tā īsti nav. Izrādās nažu mešanai izmanto speciālus nažus.

Vēlmes un sapņi ir tāpēc, lai tie piepildītos. Kā izrādījās nav nemaz tik daudz to iespēju šādai salīdzinoši ekstravagantai izklaidei. Devāmies uz Ogres novada, Lauberes pagasta “Jauncaunēm”, kas ir viena no lokšaušanas kluba Amazones bāzēm.

Šeit, pieredzējušu lietpratēju vadībā (iepriekš saskaņotā laikā), ir iespējams:

-          apgūt loka šaušanas pamatus gan teoriju, gan praksi;

-          iepazīt un izmēģināt visdažādākos loku veidus (angļu garos, medību, olimpiskos u.c.), kā arī arbaletus;

-           iepazīt un izmēģināt dažādus metamos ieročus (nažus, cirvjus, zvaigznīti, šķēpu);

-          izmantot dažādas spēles (krikets, metamie šķīvīši u.c.);

-          izmantot skatu torni, lielās šūpoles, dīķi, telts vietas un atpūtas vietas ar ugunskuru, galdu, solu, t.sk. arī lielo nojumi ar visu aprīkojumu.

Būs interesanti gan pusaudžiem, gan pieaugušajiem. Mēs devām iespēju tīņiem iemēģināt roku nažu un zvaigznīšu mētāšanā. Tīņiem patika, bet ar 2 stundām bija gana.

Izmaksas – 18 eiro stunda uz diviem. Cenas ir atkarīgas no aktivitātes, bet to visu var uzzināt sazinoties ar vietas īpašnieku.

Viesošanās ir iepriekš jāpiesaka, jo aktivitāšu veikšanai jāievēro priekšnosacījumi, distancēšanās drošības nolūkā. Rudens tā vien vilina vēl baudīt laiku svaigā gaisā, kamēr laika apstākļi vēl ir labvēlīgi.

Mums patika, ceru, ka patiks arī Jums!