Hummer Sinusīts

Hummer Sinusīts

15. Mar 2017, 13:43 nosiguldas nosiguldas

Man bija iespēja testēt Humer Sinusītu.

Man jau ilgus gadus ir hroniskas iesnas un tapēc šīs līdzeklis tagad atrodas manā rokas somiņā. Bez tā, ka man patika sastāvs, es meklēju līdzekli, kas palīdzētu atrisināt vēl kādu problēmu. Tā kā strādāju ofisā ar dokumentiem šogad bez iesnām degunā sāka parādīties krevelītes no kurām nekādi nevarēju tikt vaļā. Deguns paliek sauss un no putekļiem sāka veidoties kreveles, kuras asiņoja. 

Testēju šo produktu es pati, bet bērniem izmantoju šo līdzekli uzpūšot uz vates kociņa un izsmērējot degunu. Uzreiz varu pateikt, ka smagām iesnām palīdz ļoti labi, pie tam palīdz arī manai otrai problēmai, lēnām izskatās būšu sadziedējusi savu degunu. Izmantojot kā pūšamu līdzekli, tas ir diezgan ass un arī nedaudz kož, tapēc arī bērniem noteikti varētu nepatikt un arī nav nepieciešams ja nav patiesi smagas iesnas. Visos citos gadījumos var lietot citus Hummer produktus.

Kas tad īsti ir 

Humer Sinusīts 

Hipertonisks šķīdums ar glicerīnu un augu ekstraktiem. To lieto, ja ir stipri aizlikts deguns sinusīta, iesnu vai rinofaringīta gadījumā. Tas ātri atbrīvo elpošanu, tā mazinot spiedienu deguna blakusdobumos, kā arī  mazina ar to saistītās sāpes. Ar augu ekstraktiem bagātinātais hipertoniskais šķīdums veicina deguna sekrēciju un baktēriju un vīrusu izvadīšanu.     

Gribu pievērst uzmanību sastāvam, kas bija par iemeslu tam, ka pieteicos testam.

Sastāvs: Glicerīns, ūdens, tējas krūma ekstrakts (Camellia sinensis), mellenes ekstrakts (Vaccinium myrtillus), dzērvenes ekstrakts (Vaccinium macrocarpon), plūškoka ekstrakts (Sambucus nigra). Nesatur konservantus un nesējgāzi.

Es noteikti iesaku šo produktu. Tas ne tikai palīdz pret iesnām, bet ārstē deguna dobumu, par to es pārliecinājos personīgi.