Mana Canpol babies Haberman īpašās pudelītes atsauksme

Mana Canpol babies Haberman īpašās pudelītes atsauksme

12. May 2016, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jau kādu laiciņu atpakaļ biju ievērojusi šīs pudelītes reklāmu, bet tā kā mans uzskats par reklāmām nav glaimojošs, tad uztvēru to kā kārtējo mēģinājumu kaut ko ne īpaši veiksmīgu notirgot patērētājiem. Taču nepagāja ne ilgs laiks, kad kāda paziņa šādu pudelīti iegādājās un pamēģinot, slavēja.

Man, protams, arī radās interese vairāk par to palasīt, painteresēties. Ieliku to savā pirkumu sarakstā, bet nez kāpēc nesanāca nopirkt.

Paziņas atsauksme mudināja pamēģināt

Ieraugot akciju sociālos tīklos, ka ir iespēja to izmēģināt bez maksas, nekavējoties pieteicos, jo nu jau interese bija lielāka kā nekad.

Kad saņēmu kārbiņu, sāku pētīt instrukciju, jo šķita, ka lietošana ir gana sarežģīta, lai būtu ērta un parocīga lietošana, bet pamēģinot salikt un izjaukt,- nieks vien!

Pudelītei daudz plusu

Kā pozitīvu faktoru varu ieteikt pudelītes tilpumu, ērtumu un dizainu, bet vissvarīgākais ir pareizi regulētā gaisa plūsma,- bērns ēdot vienlaicīgi nenorij gaisa burbulīšus un mazais puncis saka tikai lielu Paldies!

Iesaku arī citām mammām nebaidīties un pamēģināt, - šis nav reklāmas triks, bet pārdomāta un funkcionāli parocīga lieta Jūsu bērna labsajūtai.

Paldies!