Grūtniecēm un jaunajām mammām ir svarīgi ķermeņa kopšanai izvēlēties dabīgu un kvalitatīvu kosmētiku

06. Nov 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ikvienai jaunajai māmiņai ir svarīgi rast laiku sev, lai atslēgtos no ikdienas pienākumiem un gūtu enerģiju turpmākajam. Tāpēc Māmiņu Kluba Vecāku skolā pieejami kosmētiķa pakalpojumi, kas ļauj esošajām un arī topošajām māmiņām sevi palutināt.

Izvēlies kvalitatīvu un dabīgu kosmētiku

Kosmētiķe Iveta Liberte stāsta, ka Māmiņu Kluba Vecāku skolā tiek strādāts tikai ar drošu un kvalitatīvu kosmētiku, kas piemērota gan grūtniecēm, gan arī māmiņām, kuras baro mazulīti ar krūti. Tas ir īpaši svarīgi tāpēc, ka zinātniskie pētījumi pierādījuši, ka 40% no visām vielām, kas atrodas kosmētikā, nonāk arī organismā, līdz ar to, arī mammas pienā, tāpēc ir svarīgi izvēlēties savas ādas kopšanai dabīgu un nekaitīgu kosmētiku.

Ierastos našķus aizstāj ar veselīgākiem

Māmiņu Kluba kosmētiķe I. Liberte norāda, ka āda atspoguļo veselības stāvokli un organisma iekšējos procesus, un tās stāvokli ietekmē gan hormonālās svārstības, gan arī uzturs. Tāpēc ir svarīgi ikdienā ierastos našķus, kuru sastāvā ir daudz cukura, aizvietot ar veselīgākām alternatīvām.

Sejas procedūru veic reizi mēnesī

Lai palīdzētu sejas ādai atjaunoties, ieteicams kosmētisko procedūru veikt reizi mēnesī, jo, kā uzsver I. Liberte, sejas āda sāk nemanāmi novecot jau no 25 gadu vecuma, bet brīdis, kad novecošanās pazīmes kļūst pamanāmākas, ir aptuveni 35 gadu vecumā.

Parūpējies par aizsardzību

Ādai ir nepieciešama aizsardzība, proti, vasarā tas ir saules aizsargrēms, bet ziemā - barojošs krēms, piemēram, DD krēms. Pateicoties aizsardzībai, nodrošināsies, ka kaitīgie saules stari neradīs sejas pigmentāciju, savukārt ziemā sejas āda būs pabarota un aizsargāta no aukstajiem vējiem.

Atvēli sev 1 - 1,5 stundu laika

Sejas procedūra Māmiņu Kluba Vecāku skolā ilgst aptuveni 1 - 1,5 stundu, grūtniecēm, kurām ir problemātiskāk ilgstoši nogulēt uz muguras, procedūras ilgums ir līdz vienai stundai.  Māmiņu Kluba Vecāku skolā māmiņas uz procedūru var ņemt līdzi arī savus mazuļus, vari arī izvēlēties sevi palutināt brīvdienās, atstājot bērniņu pieskatīšanai tētim.

Laimīgā mazuļa dienasgrāmatas galvenā varoņa Kārļa māmiņa Melānija piekrīt, ka ir svarīgi ikdienā atrast 1,5 stundu laika, kuru veltīt tikai sev.

LUTINĀŠANAS SKAISTUMKOPŠANAS PROCEDŪRAS PIETEIKUMU AIZPILDI ŠEIT->>>