Gatavojamies vasarai! Apļa treniņš ar gudrajiem trenažieriem!

24. Apr 2018, 11:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Līdz vasarai ir palicis vēl pavisam nedaudz un tāpēc meklējam iespējas, kas mums var palīdzēt atgūt pašapziņu, uzlabot pašsajūtu un ķermeņa fizisko formu.

Māmiņu kluba TV raidījuma vadītāja Kristīne Virsnīte devās uz QLAB, lai uzzinātu kā modernais un praktiskais, kas apvienots vienā, var palīdzēt vēl līdz vasarai – viegli un atbilstoši katra vajadzībām, palīdzēt!

QLAB veselības speciāliste Jūlija Portnova stāsta, ka ir ļoti būtiski pirms nodarbību uzsākšanas saprast, kas notiek ar mūsu organismu, cik veselīgs un kādā formā tas ir pirms treniņu uzsākšanas.

20180424111128-77553.jpg

Svarīgi pievērst uzmanību tādiem rādītājiem kā:

  • Sāls daudzums
  • Ūdens daudzums
  • Muskuļu masa
  • Tauku daudzums

BodyAnalyzer – tā ir speciāla ierīce,  ar kuras palīdzību pirms treniņprogrammas uzsākšanas tiek noskenēts ķermenis un vēlāk kopā ar veselības speciālistu tiek analizēti iegūtie rādītāji.

20180424111033-66421.jpg

Fitnesa studijā QLAB pirms treniņu programmas uzsākšanas ir svarīgi zināt, kādi ir šie rādītāji, jo tie noteiks arī to, kāds būs turpmākais treniņu plāns un kādas korekcijas nepieciešamas veikt ikdienas uzturā. Tie tiek saglabāti katra klienta individuālajā kartē, lai vienmēr pirms treniņa uzsākšanas mēs zinātu, cik tālu esam tikuši, kāds ir progress un trenažieri zinātu, kādas slodzes treniņa laikā ir jāuzstāda.

Katru treniņa reizi, ja ir nepieciešams QLAB veselības speciālists ir kopā ar klientu un vajadzības gadījumā ir gatavs pielāgot trenažieru slodzes tā, lai tās darbotos atbilstoši katra individuālajām vajadzībām un komfortam. Tas ir svarīgi:

  • Lai nepārslogotu organismu
  • Lai nenodarītu sev pāri
  • Lai sasniegtu maksimāli labākos rezultātus

Kā notiek treniņi QLAB?

20180424111056-93706.jpg

Dodoties uz treniņiem QLAB ir vērtīgi zināt, ka nav īpaši jāpiedomā pie tā, kādus trenažierus izmantot, vai izvēlēšos īstos, kas nodarbinās treniņa laikā visus muskuļus, kas parasti ir problēma dodoties uz sporta zāli, kurā Tu pats staigā un pēc savas izpratnes piemeklē trenažierus, kas, Tavuprāt, ir nepieciešami.

Apļa treniņos QLAB, galvenais princips balstās uz to, ka treniņa laikā tiek nodarbināta visa ķermeņa muskulatūra pēc apļa principa, kurā ietilpst gan kardio, gan spēka vingrojumi.

Ir svarīgi zināt, ka treniņa laikā nebūs iespēja iegūt traumas, jo trenažieri ir uzstādīti pēc anatomiskām kustībām un viss pareizās un piemērotās pozīcijās, stāsta QLAB veselības speciāliste Jūlija.

Līdz vasarai vēl ir nedaudz laika, tāpēc, ja vien gribas uzlabot savu pašsajūtu un sagatavot ķermeni, QLAB būs piemērota tām mammām un sievietēm, arī vīriešiem, protams,

  • kuriem nav iespējas ik reizi sporta zālē strādāt ar indivuduālo treneri, QLAB tāds vienkārši ir visiem!
  • Kuriem nav ikdienā daudz laika, jo treniņi ļoti veiksmīgi pielāgoti un izkārtoti, lai zālē pavadītais laiks būtu produktīvs, bez liekas pārstaigāšanas un nākamā trenažiera meklēšanas. Viss ir blakus.
  • Kuriem gribas sekot līdz savam progresam un zināt, kādas izmaiņas notiek ķermenī un kā uzlabojas rādītaji, kas pirms treniņprogrammas uzsākšanas vēl nebija īsti apmierinoši.

AIZIET! Dodamies vingrot. Un neaizmirstam, ka katru dienu ir jādzer ūdens. Vismaz 2 litri.

Un jāēd – regulāri un veselīgi.

Māmiņu klubs, 2018