24.04 10:50-17:00
Pieteikties
Brīvo vietu skaits: 3
Šis ir mans bērnības gardums, kuru ēdu gardu muti, tāpēc nolēmu pagatavot to pati. Nesanāca īsti vizuāli skaisti, bet tā pat bija ļoti gardi.
Priekš kakao krēma mums būs nepieciešams:
900 g skābā krējuma
150 g cukura
40 g kakao, es vēl klāt pieliku melno šokolādi.
15 g želatīna.
Mēs krēmu ēdām kopā ar sablenderētām zemenēm.
Garduma pagatavošana:
Krējumam pievieno cukuru un kakao. Visu kopā ar mikseri kuļ tik ilgi, līdz masa ir vismaz divreiz palielienājusies. Pievienoju klāt arī izskausētu šokolādi.
Gatavo kakao krēma masu pārlej uz vēlamo trauku. Tad sagatavo želatīnu un izlej pa visu trauku, un iemaisa to masā ar karoti. Liek iekšā ledusskapī uz dažām stundām.
Lai labi garšo!