Gaidot Māmiņu Kluba jauno TV sezonu - KONKURSS!

Gaidot Māmiņu Kluba jauno TV sezonu - KONKURSS!

30. Sep 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jau šajā svētdienas rītā plkst. 9.20 gaidīsim tevi un visu tavu ģimeni pie TV ekrāniem. Slēdz iekšā STV un tiekamies Māmiņu Kluba TV raidījuma jaunajā sezonā.

Pēc vasaras atpūtas mēs būsim klāt ar sižetiem, kas palīdzēs tev rast atbildes uz jautājumiem par bērnu audzināšanu, sievietes lomu sabiedrībā, ģimenes veselību, gaidību laiku, būs arī vērtīgas satikšanās ar lielo interviju varoņiem, bet vislielākais jaunums - mūsu raidījuma lieliskā vadītāja Rūta Dvinska, kura aizraus ar savu patiesumu, gaišumu un enerģiju. Tiekamies 6. oktobrī plkst. 9.20 STV!

Gaidot sezonas pirmo raidījumu, mēs aicinām tevi piedalīties konkursā:

  • komentāros pastāsti, kādas tēmas tev ir aktuālas un par ko tu vēlētos dzirdēt Māmiņu Kluba nākamajos raidījumos?

Uzvarētāju starp visiem dalībniekiem portālā un mūsu Facebook, Instagram lapās izlozēsim un paziņosim 7.oktobrī!

KONKURSA BALVA

Ielūgumi uz muzikālo piedzīvojumu spēli bērniem

"KARLSONS"

Aizraujošs mūzikls, dzīvesprieka pilns, asprātīgs Astrīdas Lingrēnes stāsts ar Ārnes Oita mūziku par pieaugušo un krāsaino bērnības fantāziju pasauli. Muzikāla izrāde tiem, kuri nav aizmirsuši bērnības sapņus, visiem -- no astoņiem līdz astoņdesmit gadiem!

Biļetes uz izrādi meklē

www.bilesuparadize.lv

mincenee mincenee 01. Oct 2019, 15:14

Pāris lietas, kas būtu vērtīgi zināt:
* ja zīdaiņus ved katru mēnesi pie ģimenes ārsta, tad pēc tam tikai reizi gadā, un būtu vērtīgi zināt, kam pievērst uzmanību, piemēram, stājai, svaram u.c. lietām jau mazliet lielākiem bērniem. Piem, cik un kādas analīzes jāveic, vakcīnas.
*Kādas interesantas receptes, kas arī vizuāli piesaista bērna vēlmi ēst;
*Ieteikumi, kuras vietas vēsajā sezonā apmeklēt, varbūt kādas jaunas rotaļu istabas, muzeji vai ģimenēm draudzīgas kafejnīcas, kino utt.
*varbūt var kādas jaunas spēles, grāmatas u.c materiālus parādīt pirmsskolas bērniem, piem. redzēju šādu https://www.facebook.com/mazaisdara/ Pieļauju, ka ir ļoti daudz interesantas pašmāju lietas.
*tad mūžīga problēma ir par bērnu istabas iekārtojumu un ērtiem risinājumiem rotaļlietu glabāšanai. Un noteikti vairāk gribētos par prasmju attīstīšanu lielākiem bērniem (3 un vairāk gadu)
*pirmsskolās ar septembri sākās jaunā kompetencēs balstītā mācību satura ieviešana, manuprāt, būtu ļoti vērtīgi un izglītojoši, ja Māmiņu klubs sagatavotu izzinošus sižetus padziļināti skaidrojot šīs kompetences un jomas.

Līva Rācene Līva Rācene 30. Sep 2019, 11:54

Mūsu ģimenē ir ienākusi mazulīte Elifa, kurai ir visnotaļ rets vārds dots. Interesē, kam ir jānotiek, lai šādu vārdu ieliktu kalendārā? Cik zinu, tad ir ļoti daudz reto vārdu, kurus kalendārā neatrast, bet ir arī tādi vārdi, kas praktiski netiek izmantoti. Un galu galā, katrā datuma rūtī ir gana daudz vietas, lai papildinātu to arī ar retajiem vārdiem 😀

Anettte_G Anettte_G 30. Sep 2019, 11:20

Mūsu ģimenē aktuālas tēmas: Pirmskola
- Būtu interesanti dzirdēt dažādu ārstu viedokli par gripas vakcīnu- vajag/nevajag?Pagājušo gad iztikām
- Papildnodarbības bērnudārzos- no kā atkarīgs pulciņu piedāvājums? Kas to lemj? Mums bērnudārzā īsti nav nekāda piedāvājuma, kur bērnu papildus nodarbināt