FOTOrecepte: enerģijas kokteiļi

FOTOrecepte: enerģijas kokteiļi

02. Jan 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ja nedēļu esi iesākusi ar enerģijas un vēl trakāk - arī dzīvesprieka - trūkumu, laiks izmēģināt šādu svaigēšanas šefpavāra Sergeja Jaramišjana ieteikto svaigas sulas recepti! Sieviešu Klubs jau to gardi nogaršoja. Tiešām enerģijas lādiņš visai dienai! Izmēģini!

Nepieciešams:

  • Ķirbis;
  • Apelsīns;
  • Ābols;
  • Čili;
  • Ingvers. 

Šī sula ir gana enerģiju vairojoša, barojoša un tonizējoša. Ķirbju, ābolu un apelsīnu sula dod enerģiju, uzlabo organisma vielmaiņu un pamatīgi papildina organisma vitamīnu rezerves, savukārt čili pipars un ingvers strauji paātrinās asinsriti, organismam sniedzot papildu tonusu un enerģiju. Ja būsi mocījusies ar miegu vai darba prieka trūkumu, pēc malka šādas sulas viss kardināli mainīsies.

Kā gatavot?

Skaties šajā fotopadomā! 

Ingveru un čilī sagriež smalkās, smalkās daļiņās un ievieto sulu spiedē. Tāpat sulu spiedē ieliec iepriekš sagrieztu ābolu, apelsīnu un ķirbi. Izspied sulu!

Bet daļu ķirbja ieliec blenderī. Šāds triks panāks, ka pagatavotā sula ir gana tumīga, pēc struktūras maiga un ļoti patīkama tavām garšas kārpiņām.

Tad blenderī ielej izspiesto sulu un visu rūpīgi sablendē!  

Ziemā šim kokteilim var pievienot arī nedaudz medus. Iegūsi lielisku enerģijas un imunitātes stiprinošu kokteili, jo ingvers un čilī noteikti aizbiedēs visus vīrusus. 

 

ĀTRĀ RECEPTE GARDĒRĒM! 

Nepieciešams:

  • Burkāni;
  • Ananass. 

Ja esi no sievietēm - saldummīlēm - tev noteikti patiks šāds C vitamīna vairojošs kokteilis. Svaigi spiesta burkānu - ananāsu sula. 

Ņem burkānus (ja vari tikt pie jaunajiem burkāniem, tos var arī nemizot), izspied sulu. Tāpat sulu izspied arī no ananāsa (ananāsa serdi gan sulu spiedē neliec! Tā radīs sīvu garšu). 

Sulas samaisi un lej glāzēs! Garšīgi, saldi un veselīgi! Tiesa gan - kalorijām bagātinoši arī! :) Bet reizi pa reizei jau var ļauties kārdinājumam, vai ne?

Rotāšanai vari izmantot apelsīna miziņu!

Kāda ir tava šobrīd iecienītākā sulas recepte?