Forum Cinemas aicina uz īpašo seansu jaunākajai Pixar multfilmai “Elementāri”

Forum Cinemas aicina uz īpašo seansu jaunākajai Pixar multfilmai “Elementāri”

08. Jun 2023, 21:43 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

17. jūnijā plkst. 12:00 kinoteātrī Forum Cinemas noritēs īpašais seanss jaunākajai Pixar un Disney animācijas filmai “Elementāri”. Pirms filmas skatītājiem būs iespēja sagatavoties gaidāmajam ceļojumam uz Elementu pilsētu ar dažādām aktivitātēm. Biļetes uz seansu jau pārdošanā.

Sestdien, 17. jūnijā, Forum Cinemas atzīmēs multfilmas “Elementāri” nonākšanu uz lielajiem kino ekrāniem ar pasākumu filmas tematikā. Pirms seansa apmeklētājus gaida dažādi pārsteigumi un aktivitātes, kā arī viktorīna par studijas Pixar animācijas filmām, kurā viszinošākos apbalvos ar jaukām dāvanām.

Filma “Elementāri” vēsta par Elementu pilsētu, kurā, neskatoties uz savu lielo atšķirību, mitinās Gaisa, Zemes, Ūdens un Uguns ļaudis. Viņi nekad nejaucas kopā, taču stiprajai un ugunīgajai Liesmai nejauši aizsākas draudzība ar mierīgo un pa straumi vienmēr peldošo Vilni - šī draudzība metīs izaicinājumu ierastajai lietu kārtībai apkārtējā pasaulē.

Animācijas filma uz Forum Cinemas ekrāniem nonāks jau 15. jūnijā, taču 17. jūnija seanss ir lieliska iespēja kopā ar visu ģimeni izbaudīt multfilmu pozitīvā un elementiem piepildītā gaisotnē. Biļetes uz “Elementāri” pieejamas kinoteātra Forum Cinemas mājaslapā forumcinemas.lv, mobilajā lietotnē un biļešu kasēs.