Facebook KONKURSS: Laimē kāršu komplektu par seksuālo pieredzi, fantāzijām un vajadzībām

Facebook KONKURSS: Laimē kāršu komplektu par seksuālo pieredzi, fantāzijām un vajadzībām

28. Dec 2019, 20:28 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai Jūs mīlējaties? Vai domājat par seksu? Vai par savām seksuālajām vajadzībām un vēlmēm domājat klusībā vai sarunājaties ar partneri, lai labāk izprastu paši sevi un viens otru? 

Nāc uz Māmiņu Kluba Facebook lapu un piedalies konkursā, kurā tev ir iespēja laimēt Diānas Zandes radīto kāršu komplektu ar 69 jautājumiem par seksuālo pieredzi, fantāzijām un vajadzībām.

PIEDALIES KONKURSĀ ŠEIT

Uzvarētāju izlozēsim un paziņosim 6.janvārī.

KONKURSA BALVA

Diāna Zande

Parunāsim par seksu un seksualitāti. 69 jautājumi

Latviešu valodā joprojām ir par maz izdevumu par vienu no būtiskām katra cilvēka esības šķautnēm - seksualitāti.  Ar izdevniecības Zvaigzne ABC (atzīmējam) gādību tikko klajā nākušas psiholoģes, psihoterapeites Diānas Zandes kārtis “Parunāsim par seksu un seksualitāti 69 jautājumi”.  Tā var kļūt par lielisku dāvanu svētkos ikvienam, kurš ir attiecībās, kurš mīl un mīlējas un var būt noderīgs palīgmateriāls profesionāļiem, kuri strādā ar pāriem. 

Cik bieži var dzirdēt frāzi - par visu ir jārunā... bet padomājiet par to, kad Jūs pēdējo reizi sarunājāties ar savu partneri par ķermenisko tuvību? Nezināt, ar ko sākt, kā pajautāt un ko pajautāt? 69 sarunas par seksu un seksualitāti var būt labs "špikeris" dziļām sarunām par sevi, attiecībām, ķermenisko un emocionālo tuvību.

* Ko tu domā par seksu kā izlīgšanas veidu?
* Kādu iztēlojies ideālu randiņu?
* Kas tevī rada visspēcīgāko iekāri?

Kāršu komplektā iekļauti 69 jautājumi par seksuālo pieredzi, fantāzijām un vajadzībām, lietošanas pamācība un uzvedinoši atbilžu varianti.