Es izmēģināju Floradix dzelzi

Es izmēģināju Floradix dzelzi

16. Oct 2015, 18:53 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Labdien!

Vai zināt, kas ir anēmija? Nē, es tagad nerunāju par akadēmiskajām zināšanām, ko sevī ietver, iespējams, šī saslimšana. Es runāju par to, vai esat kādreiz izjutušas uz sevi šos "mīļos" simptomus? Pastāvīgs nogurums, sajūta, ka gribas gulēt vienmēr un visur, bālums, kas šķiet atgādina jau zilganumu, zilgani nagi, rokas un kājas pastāvīgi nosalušas, aizdusa, tiklīdz jāpadara kas fizisks.. Es ceru, ka neesat saskārušās ar šādām sajūtām. Man nav īpaši paveicies, jo esmu uz sevi izjutusi lielāko daļu anēmijas labumu.

20151007000237-88406.jpg

Pašlaik esmu izmēģinājusi gandrīz visus Latvijas tirgū pieejamos dzelzs preparātus. Zinu savu reakciju uz tiem, zinu efektivitāti konkrēti uz sevi.

Floradix esmu mēģinājusi agrāk tikai bērnam. Tagad, pateicoties Māmiņu KLubam, lietoju arī pati.

Konkrētajā preparātā priekš manis ir vairāki plusi. Pirmkārt, tā sastāvā ir C vitamīns un augļu sulas, bet organiskās skābes, kā reiz, palīdz uzsūkties dzelzij. Otrkārt, man nav bijušu nekādu nepatīkamu reakciju uz šo šķidro dzelzs preparātu.

20151007000327-31227.jpg

Bija priekš manis arī mīnusi. Garša ir samērā specifiska, nevarētu teikt, ka guvu gastronomisku baudījumu. Šķidrā forma vislabāk piemērota ir bērniem, bet man - ne visai ērta, jo es bieži ēdu ārpus mājas, un nēsāt līdzi stikla pudeli, kas var saplīst un piedevām ir smaga, nav sevišķi ērti.

Par preparāta kvalitāti neko nevaru teikt. Lai novērtētu efektivitāti ar atzīmi, jāveic hemoglobīna pārbaudes pirms un pēc preparāta lietošanas. Un jā, dzelzs preparāts jālieto kursa veidām, mēnesi-divus, dažkārt pat pusgadu.

Lietojot Floradix, mans stāvoklis strauji neuzlabojās. Bet dažus sīkumus gan visai labi pamanīju: nagi vairs nebija zilganā tonī, un pastāvīgā miegainība arī izzuda. Tātad, preparāts darbojas! :)

Saša