DermoXEN Protettivo

DermoXEN Protettivo

28. Nov 2016, 19:44 zane_zanīte zane_zanīte

Sensitīvā tēma - intīmā higiēna. Šoreiz par māmiņu kluba testēšanai piedāvātā zīmola DermoXEN intīmās kopšanas gēlu - Protettivo.

Intīmā higiēna ir tāda tēma, par kuru ikdienā nelabprāt runājām, jo kurš gan ir gatavs stāstīt par tādu personisku tēmu. Taču dažkārt vajag izkāpt ārpus komforta zonas un parunāt arī par mazliet citādākām, varbūt nedaudz mulsinošām, un varbūt mazliet mazāk iepazītām tēmām.

Tādēļ labprāt pieteicos māmiņu kluba produktu testam un nu esmu šeit, lai pastāstītu, kā man gāja ar DermoXEN Protettivo.

20161128192853-87589.jpg

DermoXEN® PROTETTIVO ir aizsargājošs intīmais gēls, kuram piemīt lubricējošas, mitrinošas, nomierinošas un aizsargājošas īpašības, kas palīdz aizsargāt maksts gļotādu no ārējās vides iedarbības – tamponiem, biksīšu ieliktnīšiem, cieša apģērba – sausuma un nepietiekamas lubrikācijas. Gēls lieliski noderēs, sportisko aktivitāšu cienītājām.

Gēlu ieteicams lietot pēc baseina apmeklēšanas, ilgstoši lietojot bilsīšu ieliktnīšus (jo īpaši tādus, kas ir ar smaržu), kā arī valkājot sintētisko apakšveļu. Īstenībā, ja tā padomā, ikdienā sanāk valkāt tieši sintētisko apakšveļu, jo tā ir daudz skaistāka, kā kokvinlnas veļa. Tādi nelabvēlīgie ārējie apstākļi var radīt intīmās zonas sausumu vai diskomfortu. Dažām sievietēm fizioloģiski intīmā zona ir nepietiekami mitrināta, tādēļ šāds gēl vairumam var šķist lieka naudas izmešana, taču noteikti būs sievietes, kam šis būs ilgi meklētais glābiņš.

Gēla lietošana ir ļoti vienkārša - to nelielā daudzumā uzklāj tīrai un sausai ādai rezi dienā, vai pēc nepeiciešamības vairākkārt. Tas nekairina ādu, īstenībā tas nav īsti nekā jūtams uz ādas vien tik daudz, cik mitrina jūtīgo ādu. Tas arī neveido traipus un nav taukains, tādēļ nav jābaidās nosmērēt veļu.

Visbeidzot gēlu var izmantot arī kā lubrikantu, tas ir saderīgs arī lateksa prezervatīviem. Tā kā galu beigās to noteitki var izmantot arī šādiem nolūkiem.

Kā jau minēju - šis gēls nebūs tas, ko steigs iepirkt ik katra dāma, taču tas noderēs intīmās zonas aizsargāšanai aktīvi sportojot, dodoties regulāri uz baseinu, lietojot ieliktnīšus un galu galā arī kā palīgs mīlas priekiem.

Pilns produkta aprakstu var mēģināt izlasīt šeit:

20161128193859-46252.jpg