Dāvanu karti 50 EIRO vērtībā permanentajam grimam laimējusi..

Dāvanu karti 50 EIRO vērtībā permanentajam grimam laimējusi..

21. Feb 2014, 15:20 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Nu kā lai sieviete apmeklē pirti, baseinu un izskatās jauki, ja ūdensnoturīgā skropstu tuša un lūpu krāsa izsmērējas? Noslēpums tiek atklāts! Ir vairāki grima veidi - dienas, vakara un permanentais. Pēdējais no minētajiem nav nomazgājums, tas līdzinās tetovējumam. Parasti tādā veidā tiek uzklāta uzacu, lūpu kontūra, pielabotas arī skropstiņas. Uzreiz pēc tam esi gatava iziešanai!

Pastāv viedoklis, ka kosmētiskās procedūras ir greznība. Par permanento grimu to nevarētu teikt. Tam ir aizvietojoša un koriģējoša funkcija, kas der, piemēram, gadījumos, kad ir individuālā parastās kosmētikas nepanesamība, vai arī - sieviete nēsā kontaktlēcas, viņai ir neproporcionāla lūpu, uzacu kontūra. Ārējais izskats bieži vien ietekmē arī mūsu pašsajūtu. Vienu reizi tiekot speciālista rokās mēs varam aizmirst par uzacu kontūras zīmēšanu, kas darba dienas beigās ir jau pabalējusi.

Vēl nesen par permanento grimu uzskatīja parastas līnijas, kas pasvītro acu, uzacu un lūpu kontūru. Mūsdienās šis grima veids kļūst aizvien dabīgāks - kontūras nav ļoti izteiktas, grims piešķir košumu tavam dabīgajam skaistumam. Tavām lūpām tiek piešķirtas plūstošas kontūras, un atliek vien izmantot lūpu spīdumu, lai tu izskatītos brīnišķīgi.

Ar punktēšanu starp skropstām augšējā plakstiņa līnija panāk efektu, kura rezultātā tavas skropstas izskatās garas un biezas. Tas ir svarīgi, ja skropstas sākušas izkrist.


Procedūra nav ieteicama veikšanai:

  •     Grūtniecības laikā
  •     Krūts ēdināšanas periodā
  •     Menstruāciju laikā
  •     Ja ir dermatīts
  •     Herpes vīrusa saasinājuma stacijā
  •     Rētu stabilizācijas laikā
  •     1-6 mēnešus pēc plastiskās operācijas
  •     Ķīmiskās/staru terapijas laikā
  •     Lāzerterapijas/epilācijas laikā
  •     Skābā pīlinga kursa laikā

Sāpes un procedūras norise

Sāpju sajūtu pakāpe ir individuāla. Sākumā ādu attīra ar kosmētikas noņēmēju, pēc tam uz tās uzziž atsāpinošu krēmu un ķeras pie pašas procedūras. Pēc procedūras uzziež savelkošo krēmu. Vairākas dienas pēc procedūras grima vietu ieziež ar dziedinošu krēmu.

Pēc 3-7 dienām krevelītes noies un āda atjaunosies. Nākošo 2 mēnešu laikā jāveic otrā procedūra un korekcija. Var mainīt grima krāsu, ja šī nav gājusi pie sirds.

Grima noturīgums atkarīgs no lietotā aparāta un krāsas, kā arī no katra cilvēka ādas īpatnībām un tā, kā konkrētā personā rūpējas par savu ādu. Jo vecāka ir sieviete, jo ilgāk saglabājas permanentais grims. Vidēji grims saglabājas 2-5 gadus.

PROJEKTA

"LABĀKĀ SIEVA 2014" BALVA

!

20140120080729-41857.jpg

 

DĀVANU KARTE

50 EUR VĒRTĪBĀ

no salona RoseBeauty permanentajam grimam

20140122155322-26113.jpg

TIEK -

VĒJŠ MATOS

http://rosebeauty.lv

APSVEICAM!!!

Lai uzzinātu, kā tikt pie balviņas, raksti uz kristine@maminuklubs.lv, norādot savu vārdu, uzvārdu un tālruņa numuru, kā arī TĒMĀ norādot BALVAS NOSAUKUMU.

Galvenās balvas ieguvēju

paziņosim pēc plkst. 20:00!

ATCERIETIES!!! Balvas netiek pasniegtas reitinga tabulas formā. Šodien mums ir svētki, nevērtējam, kura ir labāka par citām. Visām paldies par piedalīšanos!

 

pandulaacis pandulaacis 21. Feb 2014, 15:39

Ļoti laba balva, sirsnīgi sveicu! 😀