CATRICE 2020.gada pavasara/ vasaras jaunumi

CATRICE 2020.gada pavasara/ vasaras jaunumi

09. Mar 2020, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Krāsu un tendenču daudzveidība, izsmalcinātas tekstūras un inovatīvi skaistuma produkti ar augstas kvalitātes sastāvdaļām – to visu piedāvā CATRICE jaunajā sortimenta atjaunošanā 2020. gada pavasarim un vasarai trīs galvenajās globālajās tendencēs.
Lai pasvītrotu katra individuālo skaistumu, CATRICE nākamajā sezonā paļaujas uz TŪLĪTĒJU DABISKU PERFEKCIJU & SASTĀVDAĻĀM un piedāvā produktus, kas katram skaistuma mīļotājam palīdz dabiski izcelt savas personīgās priekšrocības.
SPĒCĪGS SNIEGUMS piedāvā produktus, kuri pārliecina jebkurā dzīves situācijā ar nepārspējamu izturību un augstu efektivitāti, un kuri noteikti izturēs visus izaicinājumus.
CATRICE piedāvā arī PARSTEIDZOŠUS EFEKTUS & TOŅUS & FINIŠUS tiem no jums, kuri mīl skaistumkopšanas jaunumus ar pārsteidzošām īpašībām.


Dabisks skaistums, Veiktspēja un Skaistuma Pārsteigumi – no CATRICE.

 

Iekšējs un ārējs dabiskums ir šodienas skaistuma kredo.  Iekšējais skaistums staro uz mūsu ārējo izskatu – un nav nepieciešamas daudzas dekoratīvās kosmētikas kārtas. Ar pareizajiem skaistuma palīgiem mēs varam akcentēt mūsu individuālo skaistumu dabiskā veidā, neliekot ar pirmo acu skatienu pamanīt, ka mēs vispār lietojam meikapu.  Tūlītējai dabiskai perfekcijai.

KONSĪLERIS INSTANT AWAKE 

Skaistuma noslēpums, lai cīnītos ar nevēlamiem tumšajiem riņķiem zem acīm un sniegtu svaigu izskatu? Instant Awake konsīleris! Pateicoties tā vidējam sedzošam efektam un vieglajai, uzslāņojamai tekstūrai, tas sniedz svaigu, pamodušos izskatu un gludu, bet dabiski matētu finišu. Augstas kvalitātes barojošās sastāvdaļas arī mitrina, garantē pret grumbu efektu un vizuāli samazina smalkās krunciņas. Mīkstais sūklīša aplikators ļauj to precīzi uzklāt līdz pat acs kaktiņam. Mūsu atmodinošais varonis ir pieejams trīs toņos – izteiktam modinātāja zvanam no rīta vai dienas laikā.

Aptuveni € 5.19*

BĀZE PRIME AND FINE ANTI-RED 

Kaņepes jau sen ir zināmas kā aktīva sastāvdaļa un ir augsti novērtētas  par savam pozitīvajām īpašībām: ādu nomierinošo efektu un spēju mazināt apsārtumu. Jaunā  Prime And Fine Anti-Red bāze ar kaņepju eļļu  tapēc ir ideāla pirms tonālā krēma uzklāšanas.

Pateicoties tās zaļajam tonim, bāze neitralizē apsārtušās ādas zonas. Kaņepju eļļai ir arī līdzsvarojošs efekts.

Bāzi ir viegli uzklāt, tā mitrina un, pateicoties tās vieglajai, bet barojošajai tekstūrai, tā ir arī komfortabla lietošanā.

Aptuveni € 4.69*

SERUMS HYDRO PLUMPING 

Ādas kopšanas un meikapa fani zina: kopšana ir pirmais solis skaistam ādas tonim.

Tas veido pamatu un sagatavo ādu veiksmīgam meikapam. Ar saviem pirmajiem pirms- meikapa produktiem CATRICE paplašina savu sortimentu un iekļauj tajā trīs Beauty Booster produktus.  Galvenā Hydro Plumping seruma sastāvdaļa  ir 1.5 % hialuronskābe, kas mitrina ādu un vizuāli to padara pilnīgāku, kā arī panthenols ar nomierinošo efektu. Uzklāt divus pilienus caurspīdīgā seruma uz attīrītas sejas no rītiem un vakaros un maigi iemasēt ādā – patīkamai sajūtai uz ādas, veselīgam izskatam  un svaigam sejas tonim. 

Aptuveni € 6.19*

99% DABISKA BĀZE NAGIEM

Vairāk jautrības ar svaigi uzlakotiem nagiem – garantējam ar 99% dabisko bāzi nagiem. Izgatavota no 99 procentiem dabisku izejvielu, bāze satur tikai trīs sastāvdaļas- ūdeni, shellac un organisku alkoholu. Tā aizsargā nagus un nodrošina brīnišķīgi gludu nagu virsmu, kas ir optimāli sagatavota jūsu izvēlētai nagu lakai.   Un tas viss bez tipiskās šķīdinātāju smaržas! Bāze novērš nagu iekrāsošanos un paildzina nagu lakas noturību. Vienkārši uzklāt plānu kārtiņu un ļaut nožūt.  

Aptuveni € 3.59*

Stipras sievietes vēlas autentiskus kosmētikas produktus, kurus ir viegli un ātri lietot, ar kuriem var sasniegt īpaši labu rezultātu un noturēt to pēc iespējas ilgāk. Īsāk sakot, mēs varam uzticēties tiem jebkurā situācijā. Lietišķā tikšanās vai randiņš – vislabāk, ja meikaps ir ātri izveidojams, nerada  problēmas un ir ilgnoturīgs.

Arvien vairāk produktu tiek bagātināti ar iedarbīgām un efektu sniedzošām sastāvdaļām, kas padara tos noturīgus un barojošus.  Tie var ilgāk stāvēt pretī apkārtējās vides iedarbībai un nožūst ātrāk nekā iepriekš. Tas ne tikai padara dzīvi skaistāku, bet arī vieglāku.  

 

SKROPSTU TUŠA LASHES TO KILL SEXY VOLUME 

Dramatiskas skropstas tikai ar vienu kārtu? Nav problēmu ar jauno skropstu tušu Lashes To Kill Sexy Volume.

Smilšu pulksteņa formas šķiedru birstīte saķer pat smalkākās skropstas, sniedz momentālu apjomu un ir viegli lietojama. Piesātināti melnā tekstūra sniedz skropstām garumu un kuplumu tikai ar vienu uzklāšanu

Aptuveni € 4.19*

ŪDENSNOTURĪGS LAINERIS BRUSH INK TATTOO 

Brush Ink Tattoo ūdens noturīgā lainera otas gals ir īsts precizitātes meistars: pateicoties tā vairāk kā 270 matiņiem, tas bez piepūles slīd pāri skropstu augšanas līnijai ar ekstremālu precizitāti. Super kustīgais otas gals ļauj veidot  smalkas, līdzenas līnijas vai dramatisku lainera stilu, kas turas visas dienas garumā tikai ar vienu otiņas pieskārienu.

Aptuveni € 5.19*

5 IN 1 SETTING PŪDERIS

Viens visam: šis pūderis matē un nostiprina jebkuru meikapu. Bezkrāsainais presētais pūderis ir ūdens un sviedru drošs, tas aizsargā ādu no saules ar SPF10. Perfekts kompanjons rīta skaistuma rituālam vai meikapa atjaunošanai ceļā. 

Aptuveni € 5.19*

ICONails GEL NAGU LAKA - ATRODI SAVU PERFEKTO „SARKANO“

Krāsu tendences nāk un iet, bet tikai viena ir nemainīga: sarkans. ICONails Gel Lacquer find your perfect „RED" ir klāt, lai palīdzētu jums atrast savu ideālo sarkano toni, kas vislabāk atbilst jūsu ādas tonim. Esošā  ICONails līnija, kurā jau ir skaisti sarkanie toņi, tiks papildināta ar vēl diviem.  Siltie, vēsie, neitrālie – jebkuram ādas tonim piemērots sarkanais. #diversityinbeauty

Aptuveni € 2.89*

Lūpas kņudinoši spīdumi, acu ēnas ar izsmalcinātu tekstūru un pigmentāciju, kopjošs līdzeklis ar aktuālo sastāvdaļu- kaņepju eļļu. Produkti ar pārsteidzošām īpašībām iekaro kosmētikas plauktus.  Tāpēc, ka tie piedāvā pieredzi, kas dažādo mūsu meikapa rutīnu un nodrošina lielu devu joie de vivre.

ACU ĒNU PALETES PRO NEXT-GEN NUDES & PRO NEON EARTH SLIM 

Vai profesionāla meikapa izveidošanai ir nepieciešamas īpašas spējas? Ar divām izsmalcinātām CATRICE Pro Eyeshadow paletēm, kurām ir augstas kvalitātes papīra iepakojums,  "pro-like" stils ir garantēts. Abas paletes pārliecina ar 14 ļoti pigmentētām, intensīvu toņu augstākās kvalitātes ēnām. Gan maigam sievišķīgam dienas stilam, gan īpašam, acis piesaistošam meikapam – pūderveida ēnas ir viegli izpludināt, tās apbur ar dažādiem finišiem un iedvesmo ar acu meikapu dažādību. Next-Gen Nudes paletes rozīgi neitrālie un Neon Earth paletes oranžie zemes toņi ir ar matētiem līdz metāliskiem mirdzuma efektiem.  

Aptuveni € 10.49*

ŪDENSNOTURĪGAS ŠĶIDRĀS ACU ĒNAS 

Ar jaunajām šķidrajām ēnām ir kļuvis pavisam viegli uzklāt un izpludināt šķidro ēnu tekstūru tikai vienā solī dažu sekunžu laikā. Desmit trendīgo toņu ilgnoturīgā tekstūra ar matētu, pērļu un metāliskiem efektiem nenosēdīsies  smalkajās krunciņās uz plakstiņiem un tā ir ūdens noturīga – acīm, kuras mirdz visas dienas garumā.  

Aptuveni € 4.19*

ACU ĒNU PALETES DRY ROSÉ & SMART BEIGE COLLECTION 

CATRICE bestselleru kolekcijai dubults papildinājums: ar divu palešu deviņiem maigiem  rosé un viegli nēsājamiem brūniem toņiem , iespējams izveidot matētu un pērļu efektu dienas stilu, kas noteikti turēsies visu dienu. 

Iekļauti arī izgaismojoši un skulpturējoši  toņi, kas piešķirs meikapam  papildus dziļumu un izteiksmīgumu.

Aptuveni € 5.19*

VOLUMIZING EXTREME LIP BOOSTER

Karsts vai vēss– ar jauno  spīdumu Volumizing Extreme Lip Booster, lūpām tiek abi!  Pateicoties mentolam un čilli ekstraktam sastāvdaļās,  Lip Booster kņudina lūpas un veido aizraujošu apjoma efektu.  Uz lūpām paliek vēsa sajūta, starojošs finišs maigi rozā tonī -  lieliska pieredze jebkurā aspektā.

Aptuveni € 4.19*

Lūpu balzams Hemp & Mint Glow

Glamūrīgā kaņepe! Pateicoties sastāvā esošajam mentolam, jaunais balzams  sniedz lūpām kņudinošu sajūtu un padara to izskatu pilnīgāku, bet kaņepju eļļa pabaro tās.

Lūpu balzams padara intensīvāku lūpu toni un – atkarībā no lūpu ādas pH vērtības – iekrāso tās individuāli rozā tonī. Piparmētru garša piešķir lūpam patīkami svaigu sajūtu. 

Aptuveni € 5.19*