BIODERMA ādas stāvokļa uzlabošanai

BIODERMA ādas stāvokļa uzlabošanai

30. May 2020, 18:44 Olīša mamma Olīša mamma

Domāju, ka es neesmu vienīgā, kurai ļoti izmainās ādas stāvoklis ziemā. Āda kļūst sausa un tai acīm redzami trūkst mitrināšanas, jo radiatoru ietekmē istabā ir pārāk sauss gaiss. Tādēļ apkures sezonas mēnešos man pastiprināti ir jālieto dažādas eļļiņas un ķermeņa losjoni, lai ādu mitrinātu.

BIODERMA radījusi barojošu dušas eļļiņu, kas jālieto tieši mazgājoties. Manuprāt šī ir lieliska ideja, jo divi līdzekļi tiek apvienoti vienā. Pēc dušas vairs nav nepieciešams papildus ieziesties ar eļļiņu. Man ļoti patīk, ka šo dušas eļļu mēs varam lietot visa ģimene! Tā visnotaļ ir līdzekļu ekonomija tiešākajā nozīmē. Patīkamā smarža, kas noteikti nav “uzbāzīga”, tādējādi padarot to par unisex ķermeņa kopšanas līdzekli.

Tieši tas pats stāsts ir ar sejas ādu un tās kopšanu. Ikdienā, sejas kopšanai, es gan līdz šim nebiju izmantojusi BIODERMAS līdzekļus, bet tagad man tika dota tāda iespēja. Līdzeklis Hydrabio Perfecteur 30 SPF  ir nogludinošs, mitrinošs un ādas mirdzumu pastiprinošs krēms jūtīgai, dehidrētai ādai. Precīzs apraksts manai sejas ādai pēc šīs ziemas un krūts barošanas. Pēc līdzekļa uzklāšanas āda kļūst maiga un tai ir patīkama svaiguma sajūta. Es esmu patīkami pārsteigta, ļoti ceru, ka ilgākā lietošanas periodā tas ari uzlabos manu ādas stāvokli un sniedzot tai nepieciešamo mitrināšanu, padarīs ādu daudz dzīvīgāku, veselīgāku un protams, aizsargās pret saules UV starojumu.

Atoderm Intensive eye krēms, piemērots jūtīgu acu īpašniekiem, vai kontaktlēcu valkātājiem. Es patiesībā neietilpstu nevienā no šīm kategorijām. Noteikti nedaudz ietilpu tajā laikā, kad strādāju, jo mans ikdienas darbs bija pie datora un pēc vismaz 9h darba pie datora, vakarā acis patiešām bija sakairinātas un sāpēja, žēl, ka tad nezināju par šādu līdzekli. Bet pašlaik man viņš ļoti noder kā nomierinošs kosmētikas noņēmējs pirms gulēt iešanas. Āda ap acīm paliek maiga un nav tā taukainā sajūtu, kāda tā ir pēc citiem kosmētikas noņēmējiem. Noteikti iedošu izmēģināt savai mammai, jo viņa nēsā kontaktlēcas un viņai būtu tieši laikā šis produkts!