BEZMAKSAS psihologa konsultācija

BEZMAKSAS psihologa konsultācija

04. Nov 2013, 09:24 ivetap ivetap

'Seminārs Mammām' ietvaros š.g. 6 decembrī Kuldīgā, Tev ir vienreizēja iespēja pieteikties uz

BEZMAKSAS psihologa konsultāciju, kuru piedāvās psiholoģijas maģistre, kognitīvi biheiviorālā psihoterapeite apmācībā Ilze Sedliņa.

Tev nebūt nav jāslimo ar pēcdzemdību depresiju, lai izmantosu šo iespēju!

Kognitīvi biheiviorālā terapija bieži ir efektīva, lai palīdzētu pārvarēt specifiskas problēmas – depresiju, bailes, nemieru jeb trauksmi, ēšanas traucējumus, somatiskās problēmas.

Kognitīvi biheiviorālā terapija izveidojusies, apvienojoties diviem terapijas virzieniem: kognitīvajai terapijai (angl. cognitive – izziņas) un biheiviorālajai terapijai (angl. behaviour – uzvedības). Kognitīvi biheiviorālās terapijas pamatā ir pieņēmums, ka pastāv cieša saikne starp to, ko cilvēks domā un to, kā viņš jūtas un rīkojas. Ja cilvēks izpratīs un koriģēs savu uztveres un domāšanas modeli (savu prāta karti), tas radīs izmaiņas viņa noskaņojumā un emociju izpausmēs, kā arī uzvedības reakcijās. Kognitīvi biheiviorālā terapija ietver arī treniņu uzvedības modeļu maiņai.

Ja Tev ir kaut kas uz sirds, par ko ir grūti runāt ar 'savējiem', jo bail, ka Tevi nesapratīs, tad šī ir Tava iespēja - izrunāt to ar speciālisti. Viss teiktais paliks starp Jums. 

 

Pieteikties: iveta@debesmanna.com