BEAUTY JAR – palīdzība manai ādai

BEAUTY JAR – palīdzība manai ādai

12. Nov 2018, 15:21 Madaras mamma Madaras mamma

Pirms kāda laika manās rokās nonāca Beauty Jar produkti – Feed Me un Very Berry SPA. Atzīšos, ka, saņemot viņus savās rokās, lieki nekavējos, atvēru un sāku smaržot. Smarža abiem produktiem ir wow! Pelēkajām rudens dienām noteikti piešķirs nedaudz tropisku noskaņu.

Very Berry SPA ir mīkstinošs sejas un lūpu pīlings ar C vitamīnu, kura sastāvā ir granāts un mežrozīte. Man ļoti patīk dažādi lūpu spīdumi, balzāmi, taču esmu no tām, kas regulāri aizmirst viņus, pazaudē. Reizēm palieku arī bez lūpu balzāma. Un tad, šajos laikapstākļos, kad līst lietus, pūš vējš lūpas sasprēgā. Biju patiesi priecīga, ka man ticis šis Very Berry SPA pīlings. Lietoju 2-3 reizes nedēļā. Labi, nemelošu, reizēm pat biežāk, jo smarža ir tik garšīga un efekts tik lielisks, ka radusies atkarība. Tiešām iesaku!

Bet tomēr par manu favorītu no šiem diviem produktiem kļuvis ir Feed Me! Kurš izgudroja šo nosaukumu? Tam no manis cepums! Barojošs sviests sausai ādai ar kakao sviestu, basijas sviestu un vīnogu kauliņu eļļu. Lietoju ķermenim un rokām, retāk sejai. Tā kā ikdienā esmu mājās kopā ar sešus menešus veco meitiņu Madariņu, mums ir arī divi suņi, tad bieži sanāk kaut ko mazgāt, tīrīt, mainīt pamperus. Rokas tiek mazgātas ļoti bieži. Pēc biežās saskares ar ūdeni, roku āda paliek nepatīkami sausa. Tāpat ilgās pastaigas ārā ar mazo, kad stumju ratus. Roku āda ātri tiek vēja aprauta, paliek sausa, lobās. Ar šo sviestu roku āda paliek superīgi maiga.

Rezumējums? Man patīk! Noteikti pirkšu sev vēl. Esmu noskatījusi jau citus produktus, kurus labprāt izmēģinātu. Beuty Jar produkti gandrīz simtprocentīgi ir dabīgi, bez SLS un parabēniem, kas nozīmē to, ka Tu savai ādai vari sniegt to pašu, pašu labāko, ko vien pilsētas vidē vari dabūt. Tā kā tuvojas Ziemassvētki, zinu, ko likt zem eglītes savām mīļajām dāmām.

Un lieliski jaunumi Tev! Māmiņu kongresa laikā, 24.novembrī, Beauty Jar piedāvās savu produkciju. Tiekamies pie Beauty Jar! Info te https://maminuklubs.lv/sieviesu-klubs/kamer-mamma-rupejas-par-mazuli-beauty-jar-parupesies-par-mammu-tiekamies-maminu-kongresa-291903/