Baklažānu uzkoda ar pikanto biezpiena pildījumu

Baklažānu uzkoda ar pikanto biezpiena pildījumu

05. Nov 2015, 12:55 inleila inleila

Sastāvdaļas:

vidēja lieluma baklažāns
200 g biezpiena
2-3 ēdamkarotes skābā krējuma
1 neliels tomāts
1 daiviņa ķiploka (ja patīk pikantāk, tad 2 daiviņas)
sāls
eļļa (baklažāna cepšanai)

Baklažānu sagriež diezgan plānās šķēlēs, kuras no abām pusēm apcep eļļā.

20151104153333-97494.jpg

20151104153430-89210.jpg

 

Šķēles novieto uz papīra salvetēm, lai nosusinātu taukvielas.

20151104153445-13276.jpg

Uz atdzisušajām baklažāna šķēlītēm liek pildījumu - biezpienu, kas sajaukts ar sasmalcinātu ķiplokiem, sāli, smalki sagrieztu tomātu un krējumu.

20151104153503-35185.jpg

Pildījumu ietin baklažāna šķēlītēs. Šoreiz taisīju uzkodu kā laiviņas.

20151104153520-85778.jpg