19.03 17:00-19:00
Nodarbības citā laikā
Izpārdots
Esot trīs bērnu mammai, īsti nav laika sarežģītām receptēm, tāpēc cenšos visu vienkāršot.
Avenes man un bērniem ir vienas no mīļākajām ogām, tāpēc tās ēdam dūšīgi.
Šoreiz piedāvāšu garšīgu saldo ar rudens avenēm.
Nepieciešams:
400 ml saldā krējuma
3-4 ēdamkarotēm želetīna cukura
avenes
cukurs.
Katliņā ielejam saldo krējumu, pievienojam želetīna cukuru, sauju aveņu un vāram kamēr cukurs izkusis. Vārot, cenšamies ogas saspaidīt, lai veidojas maigi rozā nokrāsa.
Kad viss ir uzvārījies, masu lejam mazās bļodiņās un liekam ledusskapī uz kādu stundu.
Pa to laiku sablenderejam atlikušās avenes ar cukuru.
Kad masa ir savilkusies, liekam to uz šķīvja un pievienojam klāt aveņu mērci un saldais gatavs.