Avent ieliknīši

Avent ieliknīši

20. Aug 2018, 19:24 madaramieze madaramieze

Labdien,

Paldies, ka ļāvāt izmēģināt jauno produktu Avent ieliknīšus.
 Pieteikumā norādīju, ka esmu nu jau kā 5 mēnešus barojoša mamma un šos krūštura ielikņus esmu izmeiģinājusi daudz un dažādus (Latvijā noteikti visus). Par cik bijām ciemos Vācijā mēnesi, tad tur ar izmēģināju viss dažādākos, bet savu tā ar neesmu atradusi, jo ir kas labi, bet šausmīgi lieli un neērti vai praktiski neuzsūc, vai neieguļ krūšu formā. Tagad esmu pieturējusies pie vieniem Vācu, kas ir vidējā cenā (kas praktiskam Latvietim ir svarīgi) kaut cik uzsūc, bet nav elpojoši šajā karstumā.
Mans apkopojums: 
Līdzīgu produktu Vācijā biju mēģinājusi, šis produkts savā mērā mani apmierināja arī tad, bet Latvijā kaut ko tādu līdzīgu nevarēja nopirkt. 
Tātad mans viedoklis - Uzūktspēja ir ļoti laba un patīka, ka ja arī ir pilns tad nav tik izteikti jūtams, jo tā lielums to izlīdzina, kā arī ielikņa mīkstums nepazūd, jo esot pilns viņš tā kā piepūšas  nevis pieplok kā to dara citi. Šie ielikņi manuprāt ir ļoti labi tieši pārnēsāšanai/ ceļošanai -ieliec somas kabatiņa un tiem nekas netiek klāt. Vienīgais, tev jāsagatavo viņu laicīgi, jo mainot viņu nepieciešama divu roku palīdzība, jo ir iepakots un ar bērnu rokās tas būs apgrūtinoši. 
Kā jau minēts uz iepakojuma, ka viņi ir plāni un nav jūtami (bieži pat pārbaudīju vai esmu ievietojusi :D), kas arī ir taisnība un tas tiešām bija patīkami, bet par ko es aizdomājos liekot, vai to lielums nav pa lielu, jo man uz savām krūtīm, tagad barojot ir F bija ļoti labi, nebija bailles, ka kaut kur noslīdēs un pazudīs it īpaši naktī, kad nekontrolēti guli un izbīdās. Kā diezi tām māmmiņam kurām ir mazākas krūtis nebūs pa lielu?!
Kā arī, gribu piebilst, ka šie ieliknīši man arī kalpoja ilgāk, par cik uzsūktspēja labāka un nav nepatīkama sajūta, kad mitri ir. 
 
 
Paldies, ar cieņu māmmiņa Madara