Atvērts Latvijā pirmais Itālijas vadošā apakšveļas un pludmales zīmola Yamamay veikals

Atvērts Latvijā pirmais Itālijas vadošā apakšveļas un pludmales zīmola Yamamay veikals

23. Apr 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šovasar Baltijas jūras pludmales izraibinās sievietes krāšņos peldkostīmos, jo tirdzniecības centrā Spice atvērts Latvijā pirmais Itālijas vadošā apģērbu un pludmales zīmola Yamamay veikals. Īsti itāliskā garā ieturētā apakšveļa un peldkostīmi paredzēti pašapzinīgām sievietēm ar spēcīgu stila izjūtu, kuras mīl komfortu un kvalitātes un cenas samērību.

Yamamay par savu misiju pasludinājusi «iekļūšanu katras sievietes sirdī», veidojot veikalos emocionālu un uzrunājošu vidi, paralēlo pasauli, kur apmeklētājas var nesteidzīgi nodoties kolekcijas iepazīšanai. Tāds ir arī 55 kvadrātmetrus plašais, gaišais un aicinošais veikals Spicē, kas izvietots pirmajā stāvā starp B un C ieejām. 

Yamamay zīmols izpelnījies globālu atzinību ar ļoti spēcīgu un izsmalcinātu basic apakšveļas līniju, kas uzrunā gan jaunas meitenes, gan arī sievietes gados. Piedāvājumā ir apakšveļa ar dažādu izmēru un bļodiņu variantiem, lai apģērba nēsātājas vienmēr justos komfortabli. Zīmols izceļas arī ar elegantu pidžamu un naktsveļas klāstu, kā arī īpašu piedāvājumu līgavu apakšveļai.

"Saskaņā ar zīmola attīstības stratēģiju Yamamay uzskata Baltijas valstis kā reģionu, par vienu no būtiskiem izplešanās tirgiem. Mēs ticam, ka varam ievest Itālijas pieskārienu ar mūsu piedāvātajām kolekcijām, kas ir modernas, novatoriskas, ar inovatīvām to radīšanas tehnoloģijām. Galvenais mūsu mērķis ir apmierināt jebkura klienta vajadzības, piedāvājot kvalitatīvu produkciju par samērīgu cenu. Mēs jau veiksmīgi esam realizējuši pirmo soli – atverot pirmo veikalu Spicē ar nodomu tuvāko 2-3 gadu laikā sasniegt 8 veikalus Baltijā,” atklāj Yamamay pārstāve Ekaterina Modern. 

«Ar Yamamay veikala atvēršanu Spice tirgū nostiprina pozīcijas kā tirdzniecības centrs ar plašāko apakšveļas klāstu. Pie mums mājvietu raduši vairāki unikāli zīmoli, kuru produkciju nevar nopirkt nekur citur Rīgā, un tagad tiem pievienojas pasaulē iecienītais Yamamay, kam šis ir pirmais veikals Baltijā. Tajā sev tīkamas preces atradīs visu vecumu apmeklētājas, kas arī ir viena no zīmola panākumu atslēgām,» saka tirdzniecības kompleksa Spice direktore Iveta Lāce.

2001.gadā nodibinātais Yamamay strauji izpelnījies popularitāti un atvēris vairāk nekā 700 veikalus 40 valstīs. Tā reklāmas sejas bijušas tādas slavenas modeles, kā Naomi Kempbela un Keita Aptone. Produktu klāstā ir apakšveļa, korsetes, pludmales tērpi, naktsveļa, apģērbi, zeķes, kosmētika un aksesuāri. Zīmols par savu klienti uzskata krāšņu sievieti ar spēcīgu stila izpratni, kas iedvesmojas no jaunākajām modes tendencēm un savā ģērbšanās stilā apvieno mūsdienīgo ar vismodernāko.