Attiecību krīze: mūsu risinājumi

Attiecību krīze: mūsu risinājumi

14. Jan 2014, 12:48 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ehhh, kādreiz domāju, ka mani un manu otro pusīti šāda problēma neskars. Bet... tomēr...

Kopā dzīvots nu jau 10.gadi teikšu, ka tas nav mazs laiks. It kā viss attiecībās bija pieslīpēts- spīdēja un laistījās. Un tomēr, kaut kas tomēr līdz galam nebija nostrādāts. Jau no rudens mēnešiem, nebija tā kā bija pirms tam. Ne rīta bučiņa pirms aiziet savos ikdienas darbos, ne vakara, kad saldus sapņus vēlot. Iztrūka sarunas. Viss  jāvelk ar stangām laukā. Tālāk jau turpinājās, nelieli strīdi. Neteiktu, ka tādi augstos toņos, bet par sīkumiem. Jā, iespējams Jūs apgalvosiet, ka attiecībās vajag pastrīdēties, vajag parādīt emocijas. Protams piekrītu, bet tie strīdi izvērtās tā, ka pat speciāli, meklejām iemeslus, lai tik kaut ko skarbāku pateiktu. Līdz iestājās klusums strīdēties man vairs negribējās, runāties man negribējās, vispār bija brīdis, ka viss "Kam dēļ ,es te vispār pūlos." Ja nav atgriezeniskais, ka nesaņemu risinājumus kā attiecības uzlabot. Bija pat varinats, viss škiramies. Jo tās attiecības, tās sajūtas mani padarīja bezspēcīgu. Sazinājos ar saviem vedējiem, izrādās mani šī krīze neskar vienu. Arī viņiem ir 10.gadu krīze. 
Un tad es nospriedu, ka tomēr nevajag padoties. Sasodīts es tak viņu ļoti mīlu!  Tuvojās bērniem brīvlaiks, sarunājām ar omi , ka viņa paņems uz vismaz nedēļu abus pie sevis, lai varam kārtīgi izrunāties. Tā arī notika, aizvedām bērnus. Un ķērāmies pie attiecību sadakterēšanas. Mājās izrunājāmies, kā jūtamies. Kas par iemesliem ir bijuši, ka tik tālu ir nonākts. Kādi risinājumi tiks likti lietā. Jo vairs šādas TUKŠUMA sajūtu negribu piedzīvot. 
Mūsu risinājumi:

1.Reizi mēnesī atrast laiku, lai tikai mēs ar vīru būtu kopā- kino,teātris, kafejnīca, pastaigas, kāda izstāde. Jo parasti tas bija bērni, draugi un beigās tas paņem ļoti daudz no attiecībām, ka neesat ar otro pusīti vēltījuši laiku viens otram. Ikdienas steigāaizmirstat par attiecībām. 

2. Būs vecāku dienas- tēvs-dēls, mamma-meita, vai maiņa. Jo arī šis ir viens no strīdu iemesliem, ka netiek pārak daudz uzmanības veltīts, konkrētajam bērnam. Un lai velāk veidotos ar bērnu labas saskarsmes iespējas, tās jāsāk tomēr jau no bērnības veidot. 

3. Kopēju hobiju meklēšana- portams mūsu ģimenei tas ir velo sacīkstes, velo izbraukumi. Bet meklējam ko jaunu ko darīt kopā. 

4. Tomēr lai cik grūti, sarežģīti IZRUNĀT visu, atrast tam laiku. 

5.Vairāk mīļu vārdu, pateicības vārdu. To nekad nebūs par daudz.