Atklājam, kā iemācīties pašai tulkot savus sapņus

Atklājam, kā iemācīties pašai tulkot savus sapņus

11. Mar 2016, 00:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sapņo ikviens. Pat, ja naktī redzēto pēc pamošanās vairs neatceries, miegā tavas smadzenes ir darbojušās un „apstrādājušas” notikumus, kurus esi pieredzējusi. Mācies tulkot savus sapņus, uzticot tos dienasgrāmatai, un atklāsi to pārsteidzošo saistību ar nomoda dzīvi!  

Sapņu saistība ar realitāti

Ikdienā var atgadīties notikumi, kas līdzinās tiem, kurus esam piedzīvojuši savos sapņos. Pievērs uzmanību ikdienas notikumiem! Tev var būt bijis sapnis un pēcāk arī nomodā vari ieraudzīt kaut ko, kas apstiprina nosapņoto informāciju.

Sinhronitātes jeb sakritības, kurām ir jēga, notiek visu laiku, ja tu tām esi atvērta. Attīsti prasmi uzmanīgi vērot notiekošo – tā tev palīdzēs saasināt spēju efektīvāk interpretēt savus sapņus. Prāts daudz biežāk tev sniegs dažādus risinājumus. Dažkārt vienīgais, kas tev nepieciešams, ir apzināšanās, ka tavas domas jau ir radījušas atrisinājumus situācijām un problēmām. 

Iespējams, brīdī, kad tu brauc savā automašīnā un pamani reklāmu vai cita autombiļa valsts reģistrācijas numura zīmi, tā tev pēkšņi atgādina sapni, ko esi redzējusi. Un šajā mirklī tu ieraugi arī atbildi uz jautājumu, kas tevi mocījis, tādējādi gūstot jaunu pieredzi. Tāpat, var gadīties piedzīvot sarunu, kura tev atsauks atmiņā nesen miegā redzētu sapni.

Atceros laiku, kad pārcēlos uz citu valsti. Jaunajā mājā jau biju nodzīvojusi apmēram 6 mēnešus, bet joprojām gluži vienkārši nekas nevedās – ne finansiālā ziņā, ne citādi, Sieviešu Klubam uztic kāda mūsu lasītāja. Atminos, ka atrados veikalā, kad manu uzmanību piesaistīja vienkārša pilsētas ceļu karte. Uz tās vāka bija rakstīts: „Atgriezies mājās”. Tas bija tā, it kā Visums būtu nolasījis manas domas. Es pieņēmu šo padomu un atgriezos Latvijā. Tā bija labākā pārcelšanās, kādu jebkad esmu piedzīvojusi! Mēnesi pēc pārvākšanās, es sastapu savu nākamo vīru. 

Protams, tu nevari pieļaut, ka katra karte un žurnāla vāks vadīs tavu dzīvi, tomēr šāda negaidīta nejaušība var sagādāt svaigu skatījumu uz situācijām un jautājumiem, kurus vēlies atrisināt. Dažkārt ar tevi atgadās tādi brīnišķīgi sinhronitāšu notikumi, kurus rodas vēlme pierakstīt savā sapņu dienasgrāmatā. Ja to esi izdarījusi, šie visi ir svarīgie svaigie skatījumi uz notikumiem var atkārtoties, kad pēc laika pārlasi savu sapņu dienasgrāmatu.

Ja sapņi atkārtojas, kļūsti radoša tos tulkojot

Sinhronitāte pieņem daudzas formas. Situācijas, kuras mēs uzskatām par parastām pieredzēm, var izrādīties ļoti dziļas, kad mēs tās redzam jaunā veidolā. Piemēram, strādājot pie projekta vai idejas, no zila gaisa kāds tev pēkšņi pasniedz grāmatu, kas ir tieši tā, kura nepieciešama, lai iedvesmotos darba turpināšanai. Klausoties radio, tu vari saklausīt, ko tādu, kas piepeši izraisīs atmiņas par redzētu sapni, un tu iegūsi tieši to, kas nepieciešams, lai pabeigtu jaunās dziesmas rakstīšanu. 

Kad esam atvērti un pieņemam iespēju, ka Visums mūs atbalsta, dzīve ik uz soļa var kļūt brīnišķīgiem pārsteigumiem bagāta. Turpini pierakstīt katru sinhronitātāšu pieredzi savā sapņu dienasgrāmatā.

Savādi, bet ar mani sinhronitātes bieži atgadās, attiecībā uz garderobi. Dažkārt iedomājos par to, cik ļoti man gribētos konkrētu tērpu, un pēc laika par to jau vairs vispār nedomāju. Vēlāk, kad par savu vēlmi jau labu laiku neesmu domājusi, dodos uz veikalu un atrodu tieši tādu apģērbu, par kādu esmu sapņojusi! Ko līdzīgu, esmu piedzīvojusi arī savā karjerā. Esmu domājusi: „Kā man ieviest šo projektu?” un tad pēkšņi satieku cilvēku, kuram ir teicams risinājums.

Sapņi var atklāt arī slimības

Dažkārt, sapņi par veselības stāvokli, reālajā jeb nomoda dzīvē mūs var aizvest pie kāda konkrēta ārsta vai problēmas risinājuma. Mēs varam pamosties no sapņa jau ar konkrētu informāciju par to, ko darīt, lai iegūtu ķermeņa un prāta veselību. Tādēļ biežāk apdomā sapnī redzēto, secini, kādas pārdomas tā iespaidā tevī radušās un izpēti savu iespējamo rīcības virzienu.

Kādas „zīmes” tev dzīvē ir palīdzējušas rast risinājumus problēmām?