Atkārtoti izdota grāmata, kas savulaik izraisīja plašu sabiedrības interesi!

Atkārtoti izdota grāmata, kas savulaik izraisīja plašu sabiedrības interesi!

26. May 2021, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

“Topi Vesels. Kā atlabt kad ārsti sola ļaunāko” grāmata izdota jau daudzkārt, un šoreiz tā nopērkama tikai ekskluzīvi pie pašas autores, jo tādā veidā autore var paņemt rokās katru eksemplāru, to samīļot un veltīt unikālu vēlējumu un vēstījumu katram, kas to vēlas iegādāties. 

“Man tas ir svarīgi, ka varu pieskarties katram lasītājam caur šo grāmatu, un nodot daļiņu savas enerģijas un iedrošinājuma, grāmatu parakstot, iesaiņojot un nosūtot.”, tā stāsta grāmatas autore Ance.

Šī grāmata ir patiess, iedvesmojošs un spēcinošs stāsts par slimības pieņemšanu, izzināšanu un atveseļošanos no tās.

Slimība vienmēr nāk palīdzēt, tā nav ne ienaidnieks, ne lāsts, tā nav kaut kas, no kā ir jātiek vaļā, bet gan, izzinot un izprotot slimības mācībstundu, ļaujot tai pašai dziedināties un aiziet. 

Šī grāmata ir spēka stāsts, par ceļu uz veselību no pusaudžu vecumā atklātas diagnozes- reimatoīdais artrīts. Šis stāsts ir nācis kā atbalsts, palīdzība un iedvesma cilvēkiem, kas meklē savu ceļu uz veselību. Tajā ir iekļauts aizraujošs ceļojums veselības pasaulē- gan pārdzīvojumā par sākotnējo verdiktu, gan spējā piecelties un meklēt savu ceļu, gan drosmē, pārliecībā un neatlaidībā, gan izmantotajās alternatīvo terapiju metodēs, gan uztura terapijā, gan dažādās veselīgās receptēs. Tā ir bagāts informācijas, iedvesmas, spēka un atbalsta avots.

Šī grāmata ir un būs vērtība cauri laikiem, tā nekad nenovecos, tā vienmēr spēs iedvesmot, jo tieši tāds ir bijis šīs grāmatas nolūks jau no pašiem pirmsākumiem - padot roku katram, kas paklupis slimības brikšņos, iedvesmot un spēcināt, ļaut noticēt, ka viss ir iespējams un neviena diagnoze uz pasaules nav nepanesama nasta, bet gan iespēja augt, mantot iekšējo spēku, brīvību un dziedināties no iekšienes uz āru!

“Slimība nav ienaidnieks, bet gan skolotājs, kas norāda uz mūsu kļūdām. Ja esam apņēmušies mācīties no tām, viss kļūst iespējams. Artrīts man iemācīja, ka ārpus ierastās komforta zonas ir plaša un krāsaina pasaule ar nebeidzamu laimi, jauniem iespaidiem un sajūtām. Kaite nav iebrucējs vai ļaunums, bet gan veids kā ķermenis pielāgojas cilvēka iekšējai pasaulei - gan fiziskajai, gan garīgajai. Ja cilvēks mīl sevi, ķermenim nav iemesla sacelties. Ikviens var justies labi neatkarīgi no uzstādītās diagnozes. Taču lēmums, vai atļauties šo greznību, ir katra paša rokās.” - fragments no grāmatas “Topi Vesels”.

Topi Vesels!