Aromterapija – Tavas harmonijas noslēpums

27. Jun 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sievietēm bieži vien ir raksturīgi nespēt noformulēt savas sajūtas un emociju pasauli. Ja nespējam paveikt to, tad ir neiespējami saprast, kā sev palīdzēt uzlabot pašsajūtu un likt justies labāk. Šādās reizēs iesaka ņemt talkā aroma diagnostiku, kuras galvenais uzdevums ir palīdzēt atrast cilvēkam ēteriskās eļļas, kuras būtu vēlams lietot, lai palīdzētu sev justies labāk.

Aromterapijas diagnostika->>>

Aromterapijas saknes sniedzas daudzu tūkstošu gadu senā vēsturē un tās iedarbību pierādījuši arī mūsdienu zinātnieki, atklājot sabiedrībai tās maģisko pasauli. Kā stāsta aromterapijas diagnostikas meistare Ilze Dātava, zinātnieki ir izsekojuši smaržu ceļus cilvēku smadzenēs, pierādot, ka, ieelpojot dažādas smaržas, tiek saņemti impulsi dažādos smadzeņu rajonos. I. Dātava: „Tāda arī ir aromdiagnostikas pamatdoma – smaržojot dažādas smaržas, veidojas impulsi, kuri pasaka, vai šis aromāts mums patīk, nepatīk vai arī varbūt atstāj vienalīdzīgu.”

Kas notiek aromdiagnostikas laikā?

Aromdiagnostikas laikā cilvēkam meditatīvā vidē tiek sniegta iespēja iepazīties ar 95 dažādām 100% tīrām ēteriskām eļļām, tās sagrupējot trijās grupās, pēc kurām, līdzīgi kā astroloģijā, noslēgumā tiek sastādīta speciāla karte par konkrēto cilvēku.

Kāds labums no aromdiagnostikas laikā izstrādātās kartes?

Karte ir kā stāsts par to, kas notiek konkrētā cilvēka emociju pasaulē, dvēseles plānā un fiziskajā ķermenī. I. Dātava: „Diagnostika spēj uzrādīt gan fiziskās slimības, gan arī to, kas mums patlaban ir aktuāli. Piemēram, iespējams, kāda mamma pavada laiku mājās ar savu bērniņu, taču iekšēji ir nemierīga, un šī nemiera patiesais iemesls var būt sievietē mītošais radošais potenciāls, kuru viņa līdz šim nav spējusi sev nodefinēt. Ēteriskās eļļas brīnumainā kārtā spēj par to visu mums pastāstīt.”

20170521181146-80273.jpg

Kurš var veikt aromdiagnostiku?

Aromdiagnostiku var veikt visa ģimene, ieskaitot bērnus sākot no 7 gadu vecuma un jaunās māmiņas. Izņēmums ir grūtnieces, jo atsevišķas aromterapijas eļļas nav piemērotas sievietēm gaidībās.

Vai arī vīrieši?

Jā, arī vīrieši! Daloties savā pieredzē, aromterapijas diagnostikas meistare Ilze Dātava atceras gadījumu, kad pēc terapijas, uz kuru atnācis pāris, laulātie draugi beigās apkampušies, jo spējuši vieglāk uztvert otra sajūtas.

Vīriešiem aromterapijas diagnostika atraisa spēju runāt pat savām emocijām, līdz ar to sievietei ir vieglāk saprast sava vīrieša sajūtas.

Aromterapijas diagnostika->>>

Eksperts

Ilze Dātava

Aromterapeite un māksliniece
Ilze Dātava Vecāku skolā