Arī daudzbērnu māmiņām pavasarī gribas izskatīties lieliski!

Arī daudzbērnu māmiņām pavasarī gribas izskatīties lieliski!

24. Apr 2014, 17:01 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Labdien!

Mani sauc Anita, esmu 3 burvīgu bērniņu māmiņa. Vecākajam dēlam jau ir 14 gadi, jaunākajam drīz būs 3 mēneši, bet meitai 8 gadi. Pēdējās grūtniecības laikā pieņēmos svarā par 30 kg. Tā kā straujiem soļiem nāk vasara un, kā jau visas sievietes, arī es gribu izskatīties labi, tas ir novājēt. Nolēmu to darīt ne tikai par prieku sev, bet arī par prieku savai ģimenei.

 20140424171542-80504.jpg

Tā kā bērniņu baroju ar krūti nekādas īpašās dietas ieturēt nevar, bet piedāvātās Figura Line nodarbības likās saistošas. Domāts – darīts!

Lai pārliecinātos, ka patiešām šis nodarbības man derēs apmeklēju Figura Line studiju un apskatīju ierīci ar kuras palīdzību tiek veikta problēmzonu masāža. Studijas meitenes man ļoti sīki un smalki izstāstīja, kā masējot ķermeni tiek stimulēta limfa. Dzerot daudz ūdeni tiek izvadītas šlakvielas, kas tik kaitīgas mūsu organismam un līdz ar to mazinās tauku slānītis mūsu organismā.

Nākošajā dienā atnācu uz pirmo nodarbību. Nācu ar visu mazuli. Mazulīti iekārtoju sev blakus un sāku „rullēšanos”. Jutos ļoti apmierināta – mazulītis blakām un es netraucēti varu nodarboties ar sava ķermeņa sakopšanu. Kas svarīgi, ka tas nav sāpīgi un nevajag pielietot fizisku spēku, jo bieži vien pēc negulētām naktīm fiziskām aktivitātēm nepietiek ne spēka, ne vēlēšanās. Godīgi sakot tīrā atpūta. Un vēl pa starpu var aprunāties ar studijas meitenēm par dažādām noderīgām lietām. Nodarbība notiek tieši vienu stundu

Pēc nodarbības tiku nosvērta uz” lielajiem svariem”, kur parāda tavu ķermeņa svaru. iekšējos taukus, kaulu masu, ūdens daudzumu ķermeņa šūnās u.c. , kā arī nomērīja vidukļa, gurnu, kāju un roku apkārtmēru. Tas viss tika piefiksēts, lai jau pēc nedēļas un visa kursa garumā  varētu redzēt rezultātus.

Atbraucot mājas jutu patīkamu nogurumu un mēs ar dēliņu ļoti veselīgi atpūtāmies – pačučējām. Pamostoties jutos kā no jauna piedzimusi. Jutu jaunu spēku pieplūdumu, oma arī uzlabojās. Ar jaunu sparu metos mājas darbos un nevarēju sagaidīt nākošo reizi, kad varēšu doties uz nākošajām nodarbībām.

Tievējam kopā ar

20140416092955-48628.jpg

Anatna123 Anatna123 25. Apr 2014, 13:53

Sveika sabiedrotā ! 😀 VEIKSMI !😉