Ar Sportlex uz tādu ķermeni, kas patīk man

Ar Sportlex uz tādu ķermeni, kas patīk man

14. Feb 2019, 10:11 laachukinsh laachukinsh

Pirms kāda laika Sportlex meklēja drosmīgas mammas, kas vingros, izmēģinās Sportlex aplikāciju un blogos par saviem panākumiem tepat Māmiņu klubā. Divas drosmīgās māmiņas tika atrastas, bet pats piedāvājums man lika aizdomāties  ka varbūt šī ir mana iespēja atsākt tik ļoti iemīlētās sporta nodarbības. Pirms mazā biju aktīva gan sporta zālē  gan deju treniņos. Kad mazajam palika pusgads, septembrī atgriezos deju nodarbībās, bet treniņi un koncerti prasa vairāk laika, nekā esmu gatava atdot no savas ģimenes. Tad nu dejošanai ir uzlikta pauze. Bet nekustoties, sēžot ar mazo, ēdot un barojot ar krūti vairs tikai naktī, mani sākotnēji pēc dzemdībām pazaudētie kilogrami sāk atgriezties. Un ne jau muskuļu masa atgriežas. Atgriežas riepiņa un dibens. Nē, tas man neder. Tas svars, ko redzēju mēnesi pēc dzemdībām, liek domāt, ka es varu būt arī veselīga un labā formā.

Aplikācija dabūta, MK atlaide abonementam izmantota, laižam uz zāli. Protams  pēc gandrīz gada pārtraukuma ir grūti atcerēties  kas jāliek somā, tāpēc pirmo reizi aizbraucu uz sporta klubu bez botām, otro reizi bez dvieļa. Vakar beidzot man bija viss!

Izvēle krita par labu Reaktoram, jo vienkārši atradu nodarbību, kas mani tovakar vilināja. HIIT + super strength. Nav varbūt gluži tas, ar ko ir normāli atsākt. Nez kāpēc es izlikos, ka pauze nav bijusi. Tad nu dabūju 30min lēkāt pa stepa soliņu, taisīt jumping jacks, burpies, lēkāt pāri stepa soliņam un taisīt sīkos, ātros skrējienus uz vietas. Un kad 30min intervālu treniņa bija pagājušas, vēl 30min varēju cilāt stepa solu rokās, taisīt 5 dažādus variantus presītes vingrojumu un izspiest sevi pavisam. Manā gadījumā - man patīk gan sevi tā pamocīt, gan just to nelielo smeldzi kājās jau treniņa laikā. Nevaru gan teikt, ka man šodien patīk, ka viss sāp, bet arī mazais prasa uzmanību un rokās. Bet tas ir sākums unntās sajūtas nozīmē, ka kaut kas ir darīts mērķa virzienā. Sāku es ar 60kg, riepiņu un muskuļu masu tieši tik daudz, lai varētu neilgi turēt 9.5kg susuru. Vairāk par reizi vai 2 nedēļā gan jau man nesanāks tikt, bet 3 mēnešu abonements, sporta zāles spoguļi un centība arī uzturu sakārtot, cerams, drīz atmaksāties ar izmaiņām tajā, kas tajos spoguļos redzams.